Номер повідомлення:#3
істинний
» 23 грудня 2010, 20:13
[QUOTE]Можна паралельно також звернутися до прокуратури із заявою про порушення банком ЗУ [qoute]Про звернення громадян[qoute], згідно якого на звернення особи повинна надаватися відповідь протягом місяця.Усі свої звернення, що до банку, що до прокуратури, фіксуйте у приймальні за вхідною кореспонденцією або надсиляйте зі зворотнім повідомленням про вручення.[/QUOTE]Все правильно. До прокуратури вже звернувся, остання передала звернення до Нацбанку, який в свою чергу доручив відреагувати банку на мої звернення. Є лист Нацбанку [qoute]Про ненадання інформації клієнту по кредитній заборгованості[qoute] де Нацбанк чітко вказав банку, що ненадання інформації клієнту є порушення ст.56 ЗУ [qoute]Про банки та банківську діяльність[qoute]. Банк в кінці кінців надав повну інформацію про зарахування платежів. Проте, за період від мого першого звернення до банку (в якому банк інформовано про намір достроково погасити кредит та прохалось надати інформацію по кредитній заборгованості) до часу надання банком інформації по кредиту, я не платив залишок боргу з вищезазначених підстав. А банк собі нараховував на цю суму відсотки) Цікавить, які перспективи визнати в суді ці відсотки неправомірно нарахованими. Чи суд візьме до уваги мої звернення до банку та порушення банком ЗУ [qoute]Про банки та банківську діяльність[qoute], [qoute]Про звернення громадян[qoute].