Форум

Інформаційний ресурс

Продаж квартири з незаконними будівлями, та без них

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Максим ГВ » 26 березня 2010, 15:40

Допоможіть будь ласка у вирішенні цікавої ситуації: Є 2і квартири в 6-и квартирному будинку, вирішив продати 1 з цих квартир, але в спільному дворі є декілька незаконних будівель, які належать різним власникам (не офіційно). Квартира яку я бажаю продати оформлена на мене за договором дарування через третейській суд (в договорі записані всі незаконні будівлі але без зазначення власників). Проблема в тому що від цієї квартири йде газо- та електропостачання до моєї ж літньої кухні(теж незаконна будівля), ну наприклад я перекину на 2у квартиру постачання. Я бажаю продати тільки квартиру але в агентстві мені сказали що це неможливо без рішення суду. ЧОМУ ?
Максим ГВ

Номер повідомлення:#2

Повідомлення kipriada » 29 березня 2010, 14:43

уточните, пожалуйста, что из всего указанного находиться в вашей собственности и подлежит продаже? и я так поняла право собственности на незаконные строения у вас есть? (если они в договоре дарения указаны и есть решение третейского суда (кстати, оно согласовано обычным судом?) Наверное, у вас остается вопрос, только о вводе в эксплуатацию всех ваших [qoute]незаконных строений[qoute], точнее тех, за которыми признано ваше праов собственности и которые вы хотите продать. Тогда вам надо еще один круг ада пройти - узаконить их стройку по постановлению 1035, если они построены до 2008 г. А потом продавать. Ну это все неточно, потому что я вижу бумаг и т.д. Если что-то непонятно - пишите.
kipriada

Номер повідомлення:#3

Повідомлення ВІК » 13 травня 2010, 19:50

Вы не ошиблись - у Вас квартира или часть жилого дома? Если объектом является квартира - надворных построек быть не может. Вот Вам и решение третейского суда!!!
ВІК

Повідомлення: 891
Дякував (ла): 1543 раз.
Подякували: 452 раз.

Повернутись в Обговорення юридичної практики

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів