Номер повідомлення:#12
V
» 08 лютого 2007, 05:53
Консультації, переписка і звітність ..., також нотаріальні дії, які проводить нотаріус, можливо і їх треба записувати в реєстр нотдій? Зрозуміло, в юстиції завжди праві та межі віртуозності таких розуміть простим смертним нотаріусам непідвласні. Дурня, невідповідне визначення дивного пояснення.Реєстр нотдій формується згідно звернення громадян, підтвердженням такого бажання підписом і оплатою. Не попадалися мені іпотекодавці, які письмово вимагали накласти заборону на відчуження їх особистого майна. Іпотекодержатель набуває цього статутсу наразі після накладеної заборони. Його статус в договорі іпотеки і вимоги-заяви (повідомлення), звичайне шахрайство.Скажете, а як закон? По новому говорять – куплений у фракціях. Нема країни з такою кількістю банків на базі товариств з обмеженою відповідальність, де власником одна особа, статутним капіталом = вклав-зняв, вклав-зняв, пшик. Що нічні метелики, порхаючі на вогонь.Не знаю, хто як думає керуючись законом, але за логікою, заборону можна накладати тільки за бажанням Іпотекодавця, ніяк не Кредитора. Якщо хто дав мені в борг, не зачить набуття ним права автоматом, без суда або вини, накладати заборону на моє майно. Тоді не стане договір іпотеки, в разі ніби безнадійності, правовстановчим документом, підставою для реєстрації в БТІ. Іпотекодавцям буде надано право на захист від вакханалії банків-рекитерів у судовому процесі.