Номер повідомлення:#10
нло
» 14 лютого 2007, 15:03
"Доброго дня всім!Зі святом!Я не знаю як в деяких регіонах така ситуація вирішується, але спробую надати свій варіант: по-перше, нехай сторони вирішуть, що підлягає відчуженню: частка земельної ділянки, частина земельної ділянки по-друге, якщо мова йде про частку- відчужувач звертається до землевпорядної організації за розрахунком ідеальної частки, що підлягає відчуженню та встановлюється за домовленністю сторін правочину(він подається разом із кресленням та схемою), нотаріус в договорі вказує або у вигляді дробів, або в процентном відношенні (у нас й таке буває) ту частку земельної ділянки яка відчужується, але в описі об'єкту вказується обидва цільові призначення та сторони стають співвласниками у спільній частковій власності. Якщо мова йде про частину...див. Хочу быть умной:""отделить эти 632 кв.м. от остальних"".Для цього власник подає заяву про видачу окремого ДАкту (виходячи з ситуаціїї, власнику треба буде два акти, тому, що в ДАктах нового зразка не мають права вказувати два цільових призначення (так прописано в ""іхніх"" ""земельних"" документах).Да й ще буде присвоєно різні кадастрові номери!!!А це все гроші:) "
Трудно плясать под чужую дудку, когда бьешься рыбой об лед