Форум

Інформаційний ресурс

Іспити (25.11.2009)

Номер повідомлення:#361

Повідомлення При*НЦ » 02 грудня 2009, 18:37

Товарищь Оксашка.В теперешних политических условиях, ТАК шутить не рекомендуеться. Недремлющее око...[QUOTE]А в ответ тишина и мёртвые с косами стоят...[/QUOTE]
При*НЦ

Повідомлення: 526
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 8 раз.

Номер повідомлення:#362

Повідомлення Ксана » 02 грудня 2009, 18:40

Слов из песни не выкинешь!!!
Ксана

Повідомлення: 542
Дякував (ла): 45 раз.
Подякували: 18 раз.

Номер повідомлення:#363

Повідомлення Ксана » 02 грудня 2009, 18:46

Відступлення прав за іпотечним договором та основним зобов'язанням не допускається у разі видачі заставної - ст.24 ЗУ [qoute]Про іпотеку[qoute]
Ксана

Номер повідомлення:#364

Повідомлення Spider » 02 грудня 2009, 18:58

246. У разі видачі заставної відступлення прав за іпотечним договором та основним зобов’язанням здійснюється:а) за умови, державної реєстрації у встановленому законодавством порядку відомостей про таке відступлення.б) за умови, якщо це передбачено прямо іпотечним договором та умовами основного зобов’язання[B]в) не допускається[/B]п.4. ст.24 ЗУ [qoute]Про іпотеку[qoute]
Spider

Номер повідомлення:#365

Повідомлення muza » 02 грудня 2009, 19:01

[B]grenouillе,[/B] Я з Луганської області, ПОРЯДОК проходження стажування в державній нотаріальній конторі або у приватного нотаріуса, та підготовки стажиста до нотаріальної діяльності, я звісно читала. Теж думала що іспит складати не треба, лише на це і разраховувала, думала піду на стажування за рік підтягну свої знання з нотаріату, та буду самостійно питатись зкласти кваліфікаційний іспит. Можливо хто небуть знає як відстояти свої права, а можливо насправді в ПОРЯДОКУ проходження стажування в державній нотаріальній конторі або у приватного нотаріуса, та підготовки стажиста до нотаріальної діяльності були зміни. Будь ласка підкажіть дуже хочу бути НОТАРЕМ. Дуже дякую.
muza

Номер повідомлення:#366

Повідомлення ТаШ » 02 грудня 2009, 19:20

1 Чи допускається заміна майна при договорі ДУ?2 Іпотека-це...3Кому ГУ юстиції надсилає через три дні наказ про зупинення діяльності приватного нотаріуса?4.до якого часу триваї охорона спадкового майна?5.Які дії вчиняють нот.архіви?6.В який термін проставляїться апостиль?7.Плата за апостиль?8.Оскарження рішень суду буває?(апел.кас.винят.по нововияв.)9Про шо повідомляє за 5 днів іпотекодержатель?10.Коли ВКК є правомочна?(2/3)задача:гр.К одружилась в 17 років, через 3 місяці розвелась,захворіла,прийшла до нотаріуса написати заповіт.Нотаріус відмовив,немає свідків.Відповідь:відмовив незаконно,повна дієздатність після розлучення зберігається,а необхідність свідків в ст.1253.Документ-довіренність на розпорядження автомобілем.Всі помилки в посвідчувальному написі.
ТаШ

Номер повідомлення:#367

Повідомлення Вселенная » 02 грудня 2009, 23:45

Будь-ласка киньте хтось ссилку на скаргу на ВКК, листаю форум не можу знайти.....
Cамое прекрасное чувство — чувство, когда уверен, что поступаешь правильно.
Вселенная

Повідомлення: 2963
Дякував (ла): 10958 раз.
Подякували: 5927 раз.

Номер повідомлення:#368

Повідомлення Вселенная » 02 грудня 2009, 23:49

Ще відносно задачки каверзної, що була на іспитах....перелік документів , що необхідні для отримання свідоцтва про право на зайняття нот.діяльністюу варіантах відповідей був витяг рішення комісії і рішення ...звернуть увагу...правильно -в ключі рішення...в нас через цю задачку 3 осіб не здали.......що саме парадоксальне ми всі отримали витяг...
Вселенная

Номер повідомлення:#369

Повідомлення Вселенная » 02 грудня 2009, 23:54

з моїх питаньпри посвідченні заповіту нотаріусом....свідком може бути:а)посадова особа органу місцевого самоврядуванняб)рідний брат спадкодавцяв)і ще щось...забулаправильна відповідь б-мене на цьому питанні чомусь заклинилобуло визначення договору позички-потрібно знати напам[qoute]ять! по іпотеці і заставі теж були...здається по одномуще було питання по мінській конвенції, а саме країни які її підписалиа)країни сндб)країни балтії та сндв)Білорусь,росія і країни сндзізнаюсь....і досі не знаю....чомусь цьому питанню не приділяла уваги
Вселенная

Номер повідомлення:#370

Повідомлення Натик » 03 грудня 2009, 00:37

Добрый вечер.! Всех от всей души поздравляю со сдачей екзамена на ВКК. Я тоже сдала. Всем огромное спасибо за обсуждение вопросов. Удачи всем кому предстоит сдача екзаменов. С таким активным форумом успех Вам гарантирован.
Натик

Повідомлення: 90
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#371

Повідомлення И так бывает » 03 грудня 2009, 01:11

Любі форумчані допоможіть відповісти на таке питання, якщо можна то обгрунтуйте свою відповідь:кому отсылают в 3-х дневный срок решение про зупинення діяльн.???1) нотарю2) нотарю + информцентру3) всем подряд (там где-то 5 инстанция перечислено)Справа в тому, что в законі написано, тільки нотаріуса, але управління відправляє копія про зупинення і информценту!
И так бывает

Номер повідомлення:#372

Повідомлення Только вперед » 03 грудня 2009, 01:28

Знаю сто раз решали:420. Оскарження ухвали про забезпечення позову набирає чинності:а) з моменту ухвалення++++, только постановленняб) через 5 днів після винесенняв) з дати відмови у задоволенні оскарженняВ кодексе нет отпределенного ответа
Только вперед

Номер повідомлення:#373

Повідомлення Только вперед » 03 грудня 2009, 01:29

И так бывает, Я думаю так как в Законе. Если так отвечать, можно будет спорить с ними в случае если не защитают ответ
Только вперед

Номер повідомлення:#374

Повідомлення И так бывает » 03 грудня 2009, 01:36

Оскарження ухвали про забезпечення позову набирає чинності:[B]а) з моменту ухвалення[/B]б) через 5 днів після винесенняв) з дати відмови у задоволенні оскарження если вы на практике помните процесс, то должны были заметить что все ухвалы набирают силу с момента их оглашения, то есть ухвалення! А я думаю правильно.
И так бывает

Номер повідомлення:#375

Повідомлення Только вперед » 03 грудня 2009, 01:37

410. Якщо наймачем житла є юридична особа, вона може використовувати житло лише:а) для проживання у ньому будь-яких фізичних осібб) для проживання у ньому фізичних осіб, що пов’язані з юридичною особою-наймачем трудовими відносинамив) для проживання у ньому фізичних осіб, прізвища, ім’я, по-батькові яких повинні бути визначені в тексті договоруСкажите, а где можно сверить ответы с ключами?
Только вперед

Номер повідомлення:#376

Повідомлення Только вперед » 03 грудня 2009, 01:38

. В яких випадках можливо видати дублікат виконавчого листа:а) за заявою боржникаб) за заявою стягувачав) за заявою стягувача та поданням виконавчої службиг) за поданням виконавчої служби.Как раз по нотариату вопросик
Только вперед

Номер повідомлення:#377

Повідомлення Только вперед » 03 грудня 2009, 01:40

566. Умова, визначена у заповіті є нікчемною, якщо вона:а) суперечить моральним засадам суспільствам++++++++++б) існує на час відкриття спадщинив) не пов’язана з поведінкою особи, яка призначена у заповіті.
Только вперед

Номер повідомлення:#378

Повідомлення И так бывает » 03 грудня 2009, 01:45

Якщо наймачем житла є юридична особа, вона може використовувати житло лише:а) для проживання у ньому будь-яких фізичних осібб) для проживання у ньому фізичних осіб, що пов’язані з юридичною особою-наймачем трудовими відносинами[B]в) для проживання у ньому фізичних осіб, прізвища, ім’я, по-батькові яких повинні бути визначені в тексті договору[/B] п.112 Инструк.Но тут есть еще ст 813ЦК который говорит, что: Якщо наймачем житла є юридична особа, вона може використовувати житло лише для проживання у ньому будь-яких фізичних осіб. Как всегда парадоск. Но думаю что андо отвечать ВКлючей ни у кого нет, это только сдавшие ребята могут частично сказать что в ключах и только по тем вопросам, что им попадались.
И так бывает

Номер повідомлення:#379

Повідомлення И так бывает » 03 грудня 2009, 01:46

В яких випадках можливо видати дублікат виконавчого листа:а) за заявою боржникаб) за заявою стягувачав) за заявою стягувача та поданням виконавчої служби++++++++++++г) за поданням виконавчої служби. Умова, визначена у заповіті є нікчемною, якщо вона:а) суперечить моральним засадам суспільствам++++++++++б) існує на час відкриття спадщинив) не пов’язана з поведінкою особи, яка призначена у заповіті.
И так бывает

Номер повідомлення:#380

Повідомлення Только вперед » 03 грудня 2009, 01:46

И[B] так бывает[/B], я на практике не сталкивалась с процесом, вся жизнь в нотариате, спасибо за понятное объяснение)))
Только вперед

Номер повідомлення:#381

Повідомлення Только вперед » 03 грудня 2009, 01:47

И так бывает, понятно, а вы когда сдаете?
Только вперед

Номер повідомлення:#382

Повідомлення Ксана » 03 грудня 2009, 01:48

Ухвала про забезпечення позову оскаржується до суду апеляційної інстанції, а враховуючи те що рішення апеляційної інстанції набирають чинності з моменту проголошення, то вірна відповіль - А. Стаття 319 ЦПК України [qoute]Законна сила рішення і ухвали апеляційного суду[qoute] 1. Рішення або ухвала апеляційного суду набирають законної сили з моменту їх проголошення.
Ксана

Номер повідомлення:#383

Повідомлення Ксана » 03 грудня 2009, 01:51

на пост 376[QUOTE]Стаття 370 ЦПК Видача дубліката виконавчого листа або судового наказу 1. Замість втраченого оригіналу виконавчого листа або судового наказу суд, який видав виконавчий лист або судовий наказ, має право за заявою стягувача або поданням державного виконавця видати його дублікат. [/QUOTE]
Ксана

Номер повідомлення:#384

Повідомлення И так бывает » 03 грудня 2009, 01:52

Я точно не знаю, но с 14 объявили экзамен, я с Киева. А вы?
И так бывает

Номер повідомлення:#385

Повідомлення Только вперед » 03 грудня 2009, 01:52

572. Опіка над майном фізичної особи, яка визнана безвісно відсутньою припиняється:а) у разі прийняття спадщини спадкоємцямиб) у разі скасування рішення суду про визнання особи безвісно відсутньою+++++ п,184 Инстр, 2 абзацв) у разі оголошення фізичної особи померлою.
Только вперед

Номер повідомлення:#386

Повідомлення Только вперед » 03 грудня 2009, 01:56

Я тоже из Киева, 2 раз сдаю)))
Только вперед

Номер повідомлення:#387

Повідомлення И так бывает » 03 грудня 2009, 01:57

Согласна на п.572.
И так бывает

Номер повідомлення:#388

Повідомлення Только вперед » 03 грудня 2009, 02:02

Виконавчий напис за опротестованим векселем вчиняється на:а) акті про протест векселяб) на оригіналі опротестованого векселя++++++в) на окремому спеціальному бланку нотаріальних документів.
Только вперед

Номер повідомлення:#389

Повідомлення И так бывает » 03 грудня 2009, 02:03

Ну будем дружить,я Марианна. Чесно говоря я когда твой ник увидела, была так возмущена, потому что мне показалось, что кто-то мой ник взял, недочитала ) Но они на первый взгляд и правда похожи. А я первый, а чего первый раз не вышло?
И так бывает

Номер повідомлення:#390

Повідомлення Только вперед » 03 грудня 2009, 02:10

0
Только вперед

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]