Форум

Інформаційний ресурс

ІСПИТ (продовження)

Номер повідомлення:#211

Повідомлення Ксана » 26 травня 2010, 19:28

[B]AVATARIUS[/B], когда уже мы отмучаемся?????????????????????????? У меня сегодня последний день стажировки....Сил уже учить что-то нет совсем...Сижу ...роюсь в интернете.....
Ксана

Повідомлення: 542
Дякував (ла): 45 раз.
Подякували: 18 раз.

Номер повідомлення:#212

Повідомлення AVATARIUS » 26 травня 2010, 19:31

golo, воспринимайте это как доп. время для подготовки. А то всегда на что-то нет времени [qoute]доучить-дозубрить[qoute]. И себя караешь потом - [qoute]Ах, мне бы еще денек да еще ночку.....[qoute] Удачи!!!!!!

Номер повідомлення:#213

Повідомлення AVATARIUS » 26 травня 2010, 19:34

Оксашка, я думаю, что уже скоро. У меня так было - только стажировка закончилась - сразу экзамен об`явили. Я не успела дух перевести. Сразу поняла, что месяц подготовки - это [B]ТАК МАЛО!!!!![/B]Сейчас уже полгода от книг не отрываюсь - а результат - каша в голове - чем больше знаешь - действительно, тем хуже спишь.

Номер повідомлення:#214

Повідомлення dalia » 26 травня 2010, 19:38

Всем добрый день.liga2010, эта программа является образом CD-диска, т.е. для ее использования необходима программа Nero, которая позволяет записать всю информацию на CD-диск, а потом уже ним пользоваться.
dalia

Повідомлення: 828
Дякував (ла): 312 раз.
Подякували: 434 раз.

Номер повідомлення:#215

Повідомлення Форумчанин » 26 травня 2010, 19:46

0
Форумчанин

Номер повідомлення:#216

Повідомлення dalia » 26 травня 2010, 19:52

На пост 191.Думаю, что в 782 ответ б). Четко по ст. 125 ЗК в новой редакции.
dalia

Номер повідомлення:#217

Повідомлення dalia » 26 травня 2010, 20:22

Форумчанин, на вопрос 163, где написано, что нужно проставлять на каждом экземпляре 2 разных номера, т.е. на 1 - № 15, а на другом - №16 ?
dalia

Номер повідомлення:#218

Повідомлення Форумчанин » 26 травня 2010, 20:46

не знаю где это написано!! а как ещё делать если действия два??
Форумчанин

Номер повідомлення:#219

Повідомлення dalia » 26 травня 2010, 20:55

вообще-то я думала, что нужно ставить все номера через запятую, или через дефис, ведь документ-то по сути один. Теперь незнаю??????
dalia

Номер повідомлення:#220

Повідомлення Форумчанин » 26 травня 2010, 22:57

Насколько я понимаю, номера через запятую или дефис ставятся в реестре, а у примірників документа у каждого свой номер, который на них и ставится!!!
Форумчанин

Номер повідомлення:#221

Повідомлення vIkTa » 26 травня 2010, 22:59

На 163 питання:див. п. 9 Порядку заповнення реєсрівНомер у реєстрі може мати вигляд 28-30. Таким чином присвоюється окремий номер, а як його записати вреєстрі то вже не суть важливо.
vIkTa

Номер повідомлення:#222

Повідомлення AVATARIUS » 26 травня 2010, 23:07

Вот-вот, в правилах нот. діловодства написано - [B][qoute]можливо через дефіс[qoute][/B], в метод.рекомендаціях госпожи Єрух - [B][qoute]ч/з кому[qoute][/B], але слово [qoute]можливо[qoute] чиїсь рекомендації (хоч і поважної людини) к тестам не пришиєшь. Намагаюсь думати логічно. 1. Якщо дія одна, то і реєстровий номер один - все просто.2. Якщо дії дві (по суті дія одна, тільки єкземплярів документа два), на кожному документі свій реєстровий номер, то де з документа буде відомо, що існує іще один його екземпляр????? Чим це відрізняється від 1)???????3. Якщо хтось з законодавців наполягає на тому, що це дві дії і це так для когось так серьйозно, то це треба відобразити і в документі (два єкземпляра якого існує під різними р.номерами) тому на кожному примірнику пишемо два р.н, тільки питання знову в тому - чи то писати через цю кляту кому, про яку ніде ніхто не пише, окрім тестів, чи то через дефіс???????Я божеволію.

Номер повідомлення:#223

Повідомлення vIkTa » 26 травня 2010, 23:08

Де знайти відповідь на питання 941Добровільна відмова не допускається:- от земель, на которых находятся объекты культурного и исторического фонда или сами земли относятся к этим фондам????
vIkTa

Номер повідомлення:#224

Повідомлення vIkTa » 26 травня 2010, 23:15

У разі запису кількох однакових (однотипних) нотаріальних дій (засвідчення кількох копій одного й того самого документа [B]засвідчення справжності підпису однієї і тієї самої особи на декількох примірниках одного й того самого документа[/B] посвідчення кількох довіреностей тощо) для однієї і тієї ж самої особи запис порядкових номерів таких дій у реєстрі може здійснюватися у вигляді проставляння через дефіс першого та останнього номерів за реєстром. Наприклад, при засвідченні нотаріусом справжності підпису на трьох заявах запис номерів у реєстрі може мати вигляд: 28-30.Отже це дві дії, і 2 номери.нотаріус вчиняє дві нот. дії і на кожному примірнику проставляє два однакових номера через кому - такого ніде не написано і бути не може. Відповідь б)
vIkTa

Номер повідомлення:#225

Повідомлення Форумчанин » 26 травня 2010, 23:25

Может кто-нибудь знает, когда экзамен в Днепропетровской области намечается???
Форумчанин

Номер повідомлення:#226

Повідомлення dalia » 26 травня 2010, 23:26

AVATARIUS, я согласна с Вашей точкой зрения. Хотеля поискать разъяснения МЮУ, но нового ничего нет, а в старых как раз было написано,что предлагается писать [qoute]зарегистрировано в реестре под № 12,13,14[qoute]. Но эти рекомендации в свете последних изменений уже не актуальны :(((
dalia

Номер повідомлення:#227

Повідомлення dalia » 26 травня 2010, 23:29

Форумчанин, а вы из Днепропетровской области??? Я тоже :))))За экзамен ничего не слышала, у меня еще стажировки 1 месяц. Я Вы уже отстажировались?
dalia

Номер повідомлення:#228

Повідомлення Форумчанин » 26 травня 2010, 23:36

да, стажеровку уже прошел... какой город, если не секрет??...
Форумчанин

Номер повідомлення:#229

Повідомлення dalia » 26 травня 2010, 23:40

Кривой Рог, а у Вас?
dalia

Номер повідомлення:#230

Повідомлення Форумчанин » 26 травня 2010, 23:46

Днепродзержинск
Форумчанин

Номер повідомлення:#231

Повідомлення еле » 26 травня 2010, 23:48

Привіт всім. Хто знає точне рішення задачі на пост.118? Можливо це відповідь- д) засвідчити переклад, і надіслати до генеральної прокуратури України два листи:- лист про виявлені факти, які порушують чинне законодавство- лист з вимогою перевірити тотожність підпису відповідальних особ судової влади, які відмовили у судочинстві позовної заяви за вказаними фактами, включаючи ВСУ.
еле

Номер повідомлення:#232

Повідомлення dalia » 26 травня 2010, 23:54

еле, я думаю все таки ответ а).Форумчанин, а когда у Вас стажировка закончилась?
dalia

Номер повідомлення:#233

Повідомлення dalia » 27 травня 2010, 00:22

vIkTa, с тестом 941 какя-то нестыковка: ст.142 ЗК не предусматривает каких-либо ограничений по поводу добровольного отказа. Я так поняла, что этот тест выкладывал кто-то из сдававших экзамен, может что-то напутал? Нашла только ст 150 ЗК там действительно есть ограничения, но они касаются изъятия земель, а не добровольного отказа. Т.е. еслибы вопрос звучал так: [qoute]Вилучення яких земель для несільськогосподарських потреб не допускається[qoute], то ответ однозначно был бы в) (тот, который Вы указали).
dalia

Номер повідомлення:#234

Повідомлення yul » 27 травня 2010, 00:39

[B]Следующее прочитала в одной из предыдущих тем:[/B]В ключі вірно Реєстрація припинення дії довіреності гр. А на отримання заробітної плати, посвідченої посадовою особою виконкому сільської ради в Єдиному Реєстрі довіреностей:а) здійснюється в день отримання Реєстратором заяви довірителя про припинення дії довіреності б) здійснюється Реєстратором не пізніше наступного дня після отримання заяви довірителя про припинення дії довіреності[B]в) не здійснюється защитали как правильный 100%[/B]
yul

Повідомлення: 140
Дякував (ла): 7 раз.
Подякували: 6 раз.

Номер повідомлення:#235

Повідомлення dalia » 27 травня 2010, 01:00

yul, Может исходя из того, что:2.1. Обов'язковій реєстрації у Єдиному реєстрі підлягають довіреності (у тому числі їх дублікати), посвідчені в нотаріальному порядку, та [B]довіреності на право розпорядження майном[/B], посвідчені посадовими особами виконавчих комітетів сільських, селищних, міських Рад народних депутатів, а також відомості про припинення їх дії.Нет обязательной регистрации доверенности - нет и регистрации отмены ?????????
dalia

Номер повідомлення:#236

Повідомлення vIkTa » 27 травня 2010, 01:31

dalia, я з вами згодна.Стосовно цього тесту:2.2. Реєстрація довіреностей (їх дублікатів), посвідчених посадовими, службовими особами, перерахованими в частині 3 статті 245 Цивільного кодексу України, статтях 37 - 38 Закону України [qoute]Про нотаріат[qoute], а також відомості про припинення їх дії, здійснюється в Єдиному реєстрі за заявою довірителя про реєстрацію таких довіреностей. Заява про реєстрацію зазначених довіреностей надається Реєстратору безпосередньо довірителем. У разі неможливості подачі заяви на реєстрацію довіреності безпосередньо довірителем підпис довірителя на такій заяві повинен бути засвідчений підписом та печаткою особи, яка посвідчила довіреність. Чому не а)???
vIkTa

Номер повідомлення:#237

Повідомлення dalia » 27 травня 2010, 01:44

Да Бог его знает, почему не а), да и наверно еще тот [qoute]хороший[qoute] человек, который составлял эти вопросы и закладывал в ключ ответ в).Я вот думаю, ведь в этом тесте не идет речь о том, что эта доверенность была зарегистрирована в Едином реестре доверенностей. Может нужно читать вопрос более буквально: есть доверенность, про регистрацию ничего не сказано, обязательной регистрации не подлежит (значит условно принимаем, что не регистрировалась), то тогда и отмена такой доверенности не регитрируется.
dalia

Номер повідомлення:#238

Повідомлення yul » 27 травня 2010, 01:48

может быть действительно в этом вопросе надо обратить внимание на: [U]отримання заробітної плати, посвідченої посадовою особою виконкому сільської ради [/U], поскольку такие доверенности не подлежат обязательной регистрации в реестре доверенностей
yul

Повідомлення: 140
Дякував (ла): 7 раз.
Подякували: 6 раз.

Номер повідомлення:#239

Повідомлення dalia » 27 травня 2010, 01:51

yul, а то сообщение, которое Вы выложили в посте 234 от какого числа (если помните)?????
dalia

Номер повідомлення:#240

Повідомлення vIkTa » 27 травня 2010, 02:11

Договір купівлі-продажу нежитлової будівлі вважається укладеним з моменту:а) нотаріального посвідченняб) підписанняв) держреєстраціїг) нотаріального посвідчення та держреєстрації.Комусь попалось на екзамені і пишуть що більш повна відповідь г), але ж в статті 640 ЦК чітко написано, що якщо потребує і нот. посвідченя і держ реєстрації - то з моменту держ. реєстрації.Таких тестів багато, наприклад тест 882. Всі дійшли згоди що відповідь а) прийняття пожертви і нот. посвідчення. Але якщо нерухоме майно, то саме з нот. посвідчення. Ми ж не вважаємо договір дарування нерухомосиі укладеним з моменту прийняття дарунка, а це теж саме. Чи я не права?
vIkTa

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot], Yandex [Bot]