Форум

Інформаційний ресурс

Минюст разъяснил судьбу бланков...

Минюст разъяснил судьбу бланков...

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Сана » 06 травня 2011, 02:35

http://news.ligazakon.ua/news/2011/5/5/42862.htm

5.05.11 | 17:31
Минюст разъяснил судьбу специальных бланков после отмены голографических защитных элементовМинюст в письме от 31.03.2011 № 48-32/56 рассказал о порядке использования специальных бланков нотариальных документов и специальных бланков документов информационной системы Министерства юстиции после отмены использования голографического защитного элемента.

Как следует из этого письма, отмена голографических защитных элементов, размещенных на нотариальных бланках и на специальных бланках реестров Минюста, не отменяет использование этих бланков. Применение специальных бланков, изготовленных до отмены голографических защитных элементов, осуществляется до окончательного их использования и замены соответствующими бланками нового образца. Это связано с тем, что такие изменения влияют на порядок изготовления специальных бланков, а не на порядок их заказа и использования.

Таким образом, Минюст успокоил нотариусов и БТИ, которые после отмены голографических защитных элементов побаивались использовать старые бланки, на которых такие элементы присутствовали. Свои опасения они объясняли тем, что такие бланки больше не соответствуют описанию и образцам, которые указаны в измененных постановлении КМУ от 05.08.2009 № 812 (нотариальные бланки), приказе Минюста от 06.10.2003 № 121/5 (бланки реестров), приказе Минюста от 22.04.2003 № 39/5 ДСК (выписки из реестра прав собственности на недвижимое имущество и свидетельство о праве собственности). Голографические защитные элементы на нотариальных бланках были отменены постановлением КМУ от 05.08.2009 № 812, а на остальных документах - приказом Минюста от 4.03.2011 № 679/5.

Всеукраинская сеть ЛІГА:ЗАКОН

Если честно, - это я, ребята, просто решила посмотреть, как на новом форуме создаются новые темы!
:lol: :lol: :lol:
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Re: Минюст разъяснил судьбу бланков...

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Сана » 06 травня 2011, 02:38

Нотариусы, оказывается "побаивались использовать старые бланки" (как считает ЛИГА), - как будто была какая-то альтернатива...
:D :D :D

Впрочем, может, это разъяснение - сто раз уже "баян", и тогда, уважаемые Админы, удаляйте тему на здоровье!
Сана

Номер повідомлення:#3

Повідомлення ГляМУРный котёнок! » 06 травня 2011, 09:14

У меня тоже вчера была "проба пера"! А что-интересно же !
ГляМУРный котёнок!

Номер повідомлення:#4

Повідомлення OLNIK » 06 травня 2011, 09:46

Сана написав:Нотариусы, оказывается "побаивались использовать старые бланки" (как считает ЛИГА), - как будто была какая-то альтернатива...
:D :D :D

Впрочем, может, это разъяснение - сто раз уже "баян", и тогда, уважаемые Админы, удаляйте тему на здоровье!

Значит книги из-за отсутствия/присутствия номера по порядку использовать нельзя (нарушение аж пункта правил). :shhh:
А бланки, которые не соответствуют требованиям всего лишь постановлением КМ предусмотренным, не только можно, но и нужно, иначе страшные убытки понесет "инше "предприятие.
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Сана » 06 травня 2011, 12:29

Короче, пошла только что - и уплатила за бланки.

Похоже, новые будут совсем не скоро...
Сана

Номер повідомлення:#6

Повідомлення логос » 06 травня 2011, 12:34

Голограми скасували а ціни напевне залишуться ті самі ;)
логос

Повідомлення: 56
Дякував (ла): 163 раз.
Подякували: 81 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення sofi » 06 травня 2011, 12:36

я три дня назад получила спец бланки. Такие же как всегда и с голограммой
sofi

Повідомлення: 230
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 154 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Руби » 06 травня 2011, 12:42

Сегодня получила - все те же все то же :(
...от "лучшего друга" до "черного списка" - один разговор об Украине..
Руби

Повідомлення: 6421
Дякував (ла): 27151 раз.
Подякували: 21320 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення логос » 06 травня 2011, 13:50

Наверное они их заготовили лет на пять вперёд
логос

Дякував (ла): 163 раз.
Подякували: 81 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Stella Artois » 30 січня 2012, 12:01

http://center.notariat.org.ua/
Ура! Налетай, подешевело!!!
Все наши сетования по поводу того, чего мы лишены, проистекают от недостатка благодарности за то, что мы имеем. (Даниель Дефо)
Stella Artois

Повідомлення: 762
Дякував (ла): 322 раз.
Подякували: 530 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення MG » 30 січня 2012, 12:19

кто звал шару ?! вот и прышла ..
MG

Повідомлення: 18357
Дякував (ла): 39710 раз.
Подякували: 28191 раз.

Номер повідомлення:#12

Повідомлення Армани » 30 січня 2012, 12:38

как же я люблю Ялынковыча, иже с ним ПР.
DE PUTA MADRE
Армани

Повідомлення: 27525
Дякував (ла): 19473 раз.
Подякували: 14030 раз.

договір постачання бланків нова редакція

Номер повідомлення:#13

Повідомлення zagoruiko » 30 січня 2012, 15:06

Шановний нотаріусе!

З 27 січня поточного року розпочав свою роботу сайт ДП «ІВЦУН». При розробці сайту було поставлено завдання оперативно та своєчасно доносити до Вас інформацію про спеціальні бланки нотаріальних документів, порядок їхнього замовлення, отримання, взаєморозрахунки тощо. Таким чином, відтепер у Вас є можливість не лише бути в курсі останніх новин та нововведень, але й висловлювати на сторінках сайту свої побажання та зауваження, отримувати необхідну для Вас інформацію.

Насамперед, інформуємо Вас про те, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України з питань захисту документів і товарів голографічними захисними елементами та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» від 9 лютого 2011 року № 86, яка набрала чинності згідно із Указом Президента України від 3 березня 2011 року № 264/2011, з опису спеціального бланка нотаріального документа виключено голограму.

У зв’язку з тим, що виготовлені до прийняття цих нормативних актів спеціальні бланки нотаріальних документів (з голограмою) станом на 29 січня 2012 року відвантажені нотаріусам повністю, з 30 січня 2012 року спеціальні бланки нотаріальних документів постачатимуться без голограми. Вартість бланків без голограми змінена і становить 11,55 грн. з ПДВ.

Якщо ця інформація про зміну ціни на спеціальний бланк нотаріального документа надійшла до Вас після того, як Вами були перераховані грошові кошти за ціною 12,60 грн. за бланк, Ви отримаєте, починаючи з 30 січня поточного року, бланки за ціною 11,55 грн. з ПДВ. Залишок коштів вважається авансовим платежем наступних періодів, і при подальшому замовленні бланків Вам слід перерахувати суму, меншу на суму авансового платежу, або за Вашим бажанням Ви може повернути залишок грошових коштів на підставі листа, засвідченого підписом та печаткою, вказавши при цьому всі необхідні реквізити для перерахування коштів.
У зв'язку зізміною ціни на спеціальний бланк нотаріального документа, а також враховуючи численні зміни законодавства, виникла необхідність внесення змін та доповнень до чинного Договору № 7п-. З урахуванням того, що кількість змін та доповнень є дуже значною, для подальшої комфортної і плідної співпраці
ДП «ІВЦУН» розробило нову редакцію Договору № 7п.
Будь ласка, скачайте нову редакцію Договору № 7п з нашого сайту за адресою: http://center.notariat.org.ua/pdfs/DOGO ... AVKI_52_(1).pdf і протягом двох тижнів надішліть поштою на адресу ДП «ІВЦУН» два екземпляри підписаного Вами і завіреного печаткою Договору № 7п разом з Додатками.

Завантажити програму для перегляду та друку можна за посиланням:
http://www.adobe.com/ua/products/reader.html

У разі, якщо Ви вперше підписуєте з ДП "ІВЦУН" Договір 7п, надішлить будь ласка також нотаріально засвідчені копії Вашого Свідоцтва про право на заняття нотаріальною діяльністю та Реєстраційного посвідчення про реєстрацію приватної нотаріальної діяльності з Додатком.

Звертаємо Вашу увагу також на те, що у Законі Україні «Про захист персональних даних», а також згідно з рішенням Конституційного Суду Україниу справі № 1-9/2012 від 20 січня 2012 року № 2-рп/2012 забороняється збір та розголошення персональних даних громадян без їхньої згоди.
Оскільки, при спілкуванні у телефонному режимі неможливо ідентифікувати співрозмовника, відповіді на питання, що стосуються особистих даних нотаріуса (залишок коштів на рахунку, дата відправки бланків і таке інше), з 15 лютого 2012 року надаватимуться нами виключно на адресу Вашої електронної пошти, яка вказана в реквізитах до Договору № 7п, або письмово на адресу, вказану Вами у реквізитах.
Іншу необхідну інформацію Ви можете отримати, звернувшись до нас за електронною адресою – ivcun@notariat.org.ua

ХТОСЬ УЖЕ ВІДПРАВЛЯВ????
Заповнювати повністю чи тільки де підписи сторін.
zagoruiko

Повідомлення: 240
Дякував (ла): 11 раз.
Подякували: 28 раз.

Re: договір постачання бланків нова редакція

Номер повідомлення:#14

Повідомлення risa » 30 січня 2012, 15:09

зверніть увагу, на цьому ж сайті є приклад заповнення договору.
http://center.notariat.org.ua/ua/documents
risa

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 5 раз.

Номер повідомлення:#15

Повідомлення zagoruiko » 30 січня 2012, 15:34

не зрозуміло печатку ставити тільки на останній сторінці чи на кожній
zagoruiko

Повідомлення: 240
Дякував (ла): 11 раз.
Подякували: 28 раз.

Номер повідомлення:#16

Повідомлення Stonehenge » 30 січня 2012, 15:39

и конверт почтовый с необходимым количеством наклеенных марочек и своим обратным адресом приложить не забудьте, а то свой экз. договора подписанный поставщиком не побачите
"...Если выпало в Империи родиться,
лучше жить в глухой провинции, у моря..."

Иосиф Бродский
Stonehenge

Повідомлення: 8606
Дякував (ла): 2454 раз.
Подякували: 5659 раз.

Номер повідомлення:#17

Повідомлення MG » 30 січня 2012, 15:46

Stonehenge, Вы ещё за экономию и на бумаге забыли...
MG

Повідомлення: 18357
Дякував (ла): 39710 раз.
Подякували: 28191 раз.

Номер повідомлення:#18

Повідомлення Stonehenge » 30 січня 2012, 15:59

MG написав:Stonehenge, Вы ещё за экономию и на бумаге забыли...

От засранцы! Правда?
И ничё... как будто так и надо ]:->
Слабо каждому нотарю по 2 экз. договора выслать.
Да хотя бы с той же пачкой бланков
"...Если выпало в Империи родиться,
лучше жить в глухой провинции, у моря..."

Иосиф Бродский
Stonehenge

Повідомлення: 8606
Дякував (ла): 2454 раз.
Подякували: 5659 раз.

Номер повідомлення:#19

Повідомлення Per se » 30 січня 2012, 16:06

Stonehenge написав:Слабо каждому нотарю по 2 экз. договора выслать.
Да хотя бы с той же пачкой бланков

Сколько нас там уже ? за 6 тыщ перевалило? Stonehenge, Вы представляете сколько это надо бумаги!? А краски ? Это ж скока денех... =-O они лучше еще бланки закажут за эти деньги и нам же их и продадут.... -))))
Per se

Повідомлення: 14136
Дякував (ла): 12938 раз.
Подякували: 14340 раз.

Номер повідомлення:#20

Повідомлення Doroty » 30 січня 2012, 18:12

zagoruiko написав:не зрозуміло печатку ставити тільки на останній сторінці чи на кожній

...Будь ласка, скачайте нову редакцію Договору № 7п з нашого сайту за адресою: http://center.notariat.org.ua/pdfs/DOGO ... AVKI_52_(1).pdf і протягом двох тижнів надішліть поштою на адресу ДП «ІВЦУН» два екземпляри підписаного Вами і завіреного печаткою Договору № 7п разом з Додатками. Печатку слід ставити тільки на останній сторінці Договору та на Додатках до нього.
Doroty

Повідомлення: 1267
Дякував (ла): 560 раз.
Подякували: 544 раз.

Номер повідомлення:#21

Повідомлення ТТК. » 31 січня 2012, 18:39

Колеги! А додаток № 2 до договору, про персональні дані, а Рішення Конституційного Суду про що говорить, що " НЕ ЗЯЯЯ" Я особисто не підпишу додаток №2 і не відправлю.На договорі навіщо я буду свої паспортні дані повідомляти?Копію свдоцтва про виконання нотдіяльності та копію реєстраційного посвідчення навіщо їм?? В договорі указуємо свідоцтво №1111 видано МЮ 21.12.2000р. і все.Що ми підприємці? Хотіла почути думку колег,прошу?
ТТК.

Повідомлення: 1631
Дякував (ла): 1114 раз.
Подякували: 1058 раз.

Номер повідомлення:#22

Повідомлення Vолодимир » 01 лютого 2012, 10:56

Я навіть того і невідкривав і незнаю що там є .

Не торкаясь ЦК та ГК , вони бажають щось змінити - хай надсилають письмову пропозицію , а я вже буду розглядати . Мене особисто задовольняє діюча редакція .

Ви у себе в договорі десь маєте обовязок щось десь на якихось там сайтах у певній переодичності читати та скачувати ??? В мене немає !

ІЦ в нас покруче буде і то коли в нього виникають бажання зробити зміни або доповнення до договору , то надсилає письмово свої пропозиції і до них навіть додає вибачення та пояснення необхідності процедури ( так у всяк випадку у нас в області ).
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#23

Повідомлення Vatson » 01 лютого 2012, 10:59

Vолодимир написав:Я навіть того і невідкривав і незнаю що там є .

Не торкаясь ЦК та ГК , вони бажають щось змінити - хай надсилають письмову пропозицію , а я вже буду розглядати . Мене особисто задовольняє діюча редакція .

Ви у себе в договорі десь маєте обовязок щось десь на якихось там сайтах у певній переодичності читати та скачувати ??? В мене немає !

ІЦ в нас покруче буде і то коли в нього виникають бажання зробити зміни або доповнення до договору , то надсилає письмово свої пропозиції і до них навіть додає вибачення та пояснення необхідності процедури ( так у всяк випадку у нас в області ).

Насчет ИЦ-тоже самое, по крайней мере всегда сами письма шлют и договора вкладывают, когда необходимо что-то доподписать.
Я за всю свою практику работы даже и не знала о существовании сайта ИВЦУНа и никогда бы не догадалась туда зайти, зачем?и большинство и не зайдет и не узнает ]:-> тем более-до этого никогда они с нами даже цену не узгоджувыали-а тут прямо и протокол узгодження подпишите, уже писала-а если не согласны, написать,что хочу чтоб бланки были по 5 грн????
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#24

Повідомлення ТТК. » 01 лютого 2012, 11:27

Я так поняла, щось не так як повинно бути з бланками.По вартості бланків був наказ МЮ, а тепер що через сайт? Я отримала бланки десь в жовтні і вартість 12,60, колега в грудні також 12.60. Повідомлень, зміни договору не було вложено. Я буду ждати офіційного повідомлення. Колеги як завжди не потрібну нотаріальну практику напрацьовуют, а потім "БІДА....."
ТТК.

Повідомлення: 1631
Дякував (ла): 1114 раз.
Подякували: 1058 раз.

Номер повідомлення:#25

Повідомлення Люси » 01 лютого 2012, 11:49

еще написали отправить в течении двух недель....а что будет если в срок не вложится...тем более многие про этот договор и не знают и даже про понижение цены...
Счастье - это когда ты доволен тем, что имеешь...
Люси

Повідомлення: 1210
Дякував (ла): 2128 раз.
Подякували: 1413 раз.

Номер повідомлення:#26

Повідомлення Vолодимир » 01 лютого 2012, 11:51

Люси написав:еще написали отправить в течении двух недель....а что будет если в срок не вложится...тем более многие про этот договор и не знают и даже про понижение цены...

Кому написали , Вам ? ;)
Vолодимир

Номер повідомлення:#27

Повідомлення Люси » 01 лютого 2012, 11:53

Будь ласка, скачайте нову редакцію Договору № 7п з нашого сайту за адресою: http://center.notariat.org.ua/pdfs/DOGO ... AVKI_52_(1).pdf і протягом двох тижнів надішліть поштою на адресу ДП «ІВЦУН» два екземпляри підписаного Вами і завіреного печаткою Договору № 7п разом з Додатками

нет не мне...в этом разъяснении... :-[
Счастье - это когда ты доволен тем, что имеешь...
Люси

Повідомлення: 1210
Дякував (ла): 2128 раз.
Подякували: 1413 раз.

Номер повідомлення:#28

Повідомлення Vолодимир » 01 лютого 2012, 13:10

Люси написав:Будь ласка, скачайте нову редакцію Договору № 7п з нашого сайту за адресою: http://center.notariat.org.ua/pdfs/DOGO ... AVKI_52_(1).pdf і протягом двох тижнів надішліть поштою на адресу ДП «ІВЦУН» два екземпляри підписаного Вами і завіреного печаткою Договору № 7п разом з Додатками

нет не мне...в этом разъяснении... :-[

Тоді і непереймайтеся , воно Вас нестосується ;)
Vолодимир

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]