Форум

Інформаційний ресурс

вилучення оригіналу документа

Номер повідомлення:#1

Повідомлення esta » 10 листопада 2008, 17:18

Була постанова про надання дозволу на вилучення оригіналів документів від 24.10.08 р. печатка та підпис судді є, але у постанові суддя пише: /[qoute] ..... ВСТАНОВИВ: СКР ..... ВР ДМУ ГУ МВС України в ..... області проводиться дослідча перевірка за зверненням ИИИИИ И.И...../[qoute] тобто на справу №.. від ... не посилаються, а потім /[qoute]... ПОСТАНОВИВ: надати дозвіл на вилучення у ....нотаріуса оригіналу документу......., копії з журналу реєстрації. Вилучення документів доручити працівникам СКР ... РВ ДМУ ГУМВС ..... Постанова оскарженню не підлягає./[qoute] Я їм відмовила, так як немає посилання на справу, що перебуває у провадженні суду. Зараз мені подзвонили та сказали, що їдуть з запитом від начальника СКР .. РВ...., а запиті є посилання на справу та на цю постанову суду. Я не бажаю їм віддавати оригінал, бо потім його не знайдеш. Чи можна посилатися на ст.8 Закону та на ст.7 Інструкції, у цьому випадку?
Ветер жизни иногда свиреп…В целом жизнь,однако,хороша… И не страшно, когда черный хлеб, страшно, когда черная душа…
esta

Повідомлення: 480
Дякував (ла): 369 раз.
Подякували: 469 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Шапокляк » 10 листопада 2008, 18:34

Я завжди посилаюсь на абзац три ст.7 Інструкції - якщо вони не хочуть по доброму, а якщо по доброму то роблю копії з документів, прошиваю, нумерую і надаю. Нічого страшного в цьому немає, гловне нехай нададуть правильно оформлений запит.
Шапокляк

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Marysia. » 10 листопада 2008, 19:37

ну у нас же есть изменения к закону, сошлитесь на них, дайте копии, а если надо для осмотра оригинал, делайте как советовали умные коллеги: [qoute]сшиваете[qoute] все страницы до.. и после.. оставляете видной только ту , которая касается самого действия, назначаете встречу с судьей, предъявляете ему оригинал для осмотра - и до свидания!
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення ЛЮ 7 » 10 листопада 2008, 19:38

Був такий саме випадок. Надала завірені копії документів, зіслалася на відповідні статті щодо нотаріальної таємниці та відповідальність нотаріуса у випадку розголошення, зобов[qoute]язалася надати витребувані документи суду для огляду у судовому засідані у разі такої необхідності, все це виклала у супровідному листі, який починався [qoute] на виконання постанови...[qoute] . Пройшло. Все залежить від судді, як це сприйме [qoute]ваша честь[qoute].
ЛЮ 7

Повідомлення: 209
Дякував (ла): 6 раз.
Подякували: 19 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення да » 10 листопада 2008, 23:07

Ми взагалі повинні якось слідкувати за нашими вилученими оригіналами?Я тут недавно розіслала листи про те, що якщо справу закрито - то поверніть оригінали.всього одна відповідь. Як практика у колег? Як часто Ви посилаете такі запити, та чи взагалі посилаете?
да

Номер повідомлення:#6

Повідомлення esta » 11 листопада 2008, 16:42

Всем спасибо, сослалась на ст.8 и на то, что в постановлении не указано № дела и от какого числа(т.е. все реквизиты). Отказала второй раз, пока не настаивают, уехали... Что будет дальше, пока не знаю....???
Ветер жизни иногда свиреп…В целом жизнь,однако,хороша… И не страшно, когда черный хлеб, страшно, когда черная душа…
esta

Повідомлення: 480
Дякував (ла): 369 раз.
Подякували: 469 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів