Номер повідомлення:#1
esta
» 10 листопада 2008, 17:18
Була постанова про надання дозволу на вилучення оригіналів документів від 24.10.08 р. печатка та підпис судді є, але у постанові суддя пише: /[qoute] ..... ВСТАНОВИВ: СКР ..... ВР ДМУ ГУ МВС України в ..... області проводиться дослідча перевірка за зверненням ИИИИИ И.И...../[qoute] тобто на справу №.. від ... не посилаються, а потім /[qoute]... ПОСТАНОВИВ: надати дозвіл на вилучення у ....нотаріуса оригіналу документу......., копії з журналу реєстрації. Вилучення документів доручити працівникам СКР ... РВ ДМУ ГУМВС ..... Постанова оскарженню не підлягає./[qoute] Я їм відмовила, так як немає посилання на справу, що перебуває у провадженні суду. Зараз мені подзвонили та сказали, що їдуть з запитом від начальника СКР .. РВ...., а запиті є посилання на справу та на цю постанову суду. Я не бажаю їм віддавати оригінал, бо потім його не знайдеш. Чи можна посилатися на ст.8 Закону та на ст.7 Інструкції, у цьому випадку?
Ветер жизни иногда свиреп…В целом жизнь,однако,хороша… И не страшно, когда черный хлеб, страшно, когда черная душа…