Номер повідомлення:#7
chudik
» 07 серпня 2009, 23:29
Вопрос ещё в том, как выразить згоду. Мы примерно так делали прочие доверки от несовешеннолеток, не на распоряжение майном, где не требуется согласие Опекунского. может быть так же сделать и эту, только в [qoute]шапку[qoute]добавить, что с разрешения опекунского Совета, если таковое будет. ДовіреністьМісто Енск, двадцять третього листопада дві тисячі сьомого року.Я, ПІБ 01 липня 1991 року народження, ідентифікаційний номер 3333333333, який мешкаю в м. Енськ, провулок К-ний, буд. , кв. (паспорт..., виданий ... РВ ОМУ УМВС України в ... області 20 серпня 2007 року), дію за згодою батьків ПІБ, ідентифікаційний номер .............1, і ПІБ, ідентифікаційний номер ......... цією довіреністю уповноважую ПІБ, який мешкає в м. Києві, вул. К-на, буд. , кв. , на підставі усного договору між нами, БУТИ МОЇМ ПРЕДСТАВНИКОМ В ПОСОЛЬСТВІ ЕСТОНІЇ В УКРАЇНІ з питання подачі та реєстрації документів на відкриття візи для тимчасового виїзду до ЕСТОНІЇ та ОДЕРЖАННЯ відповідної візи.Для чого надаю право подавати від мого імені заяви до компетентних установ, одержувати довідки та інші необхідні документи, розписуватися за мене, нести від мого імені необхідні грошові витрати, а також виконувати всі дії, пов’язані з цією довіреністю. Довіреність видана терміном на ОДИН МІСЯЦЬ та дійсна до двадцять третього грудня дві тисячі сьомого року. ПІДПИС:______________________________________________________________________Ми, ПІБ та ПІБ, даємо згоду нашому неповнолітньому сину ПІБ, 01 липня 1991 року народження на підписання цього документа. ПІДПИС:________________________________________________________________________ПІДПИС:________________________________________________________________________Двадцять третього листопада дві тисячі сьомого року, місто Енськ, Україна. Я, ПІБ, приватний нотаріус Енського міського нотаріального округу, посвідчую, що наведена вище довіреність вчинена неповнолітнім гр. ПІБ, 01 липня 1991 року народження, що проживає в місті...., який особисто з’явився до мене, і відомий як особа, зазначена в довіреності, діє за згодою ПІБ і ПІБ, які є його законними представниками. Довіреність підписана ними в моїй присутності власноручно і вони належним чином підтвердили мені оформлення цієї довіреності. Зареєстровано в реєстрі за № __________ .Стягнуто плати відповідно до ст. 31 Закону України «Про нотаріат». Приватний нотаріус ПІБ