Форум

Інформаційний ресурс

Что для Вас означает профессия нотариус?!

Номер повідомлення:#31

Повідомлення Коллега » 21 червня 2008, 19:49

Добавлю - в суд как свидетель не хожу, согласие на привлечение меня как третьего лица не даю...
Коллега

Номер повідомлення:#32

Повідомлення Весна :) » 22 червня 2008, 17:34

Коллега - кого ви мали на увазі.Золотая Рыбка - тримайтесь, це все минеться. Народ де ваш оптимізм, подивіться на дворі літо, життя прекрасне, а проблеми, для того і є щоб їх вирішувати. Так наші закони це жуть, так наше керівництво .... це краще б його не було взагалі, в системі нотаріату - повний хаос. Але тільки на нас все і тримається. Підіть в будь-яку установу так вас посшлют і глазом не моргнуть. Ми для населення як спасатєлний жилєт, тільки нотаріус завжди підскаже як краще зробити, до кого звернутись, які наслідки того чи іншого вчинку, навіть, просто - вислухає. Нас цкують зі всіх сторон, але хто винуватий, МИ - саме ми, це дозволяєм, ми з цим не боремось. Кожен сидить в конторі і бідкається, а проявити себе в громадській роботі?, просто навіть сходити на семінар? не мовчати коли податкова чи УЮ наїзжать? - ХТО - одиниці. Принцип у більшості - краще промовчати ніж получити. Ой які погані закони - звісно погані - то чому не виробити єдину практику? ой ніхто не поважає нотаріуса - а нотаріус себе поважає, подивіться на відкати, на цінову політику на професійну етику - де вони ??????? Боротись треба за повагу до професії, солідарним бути, триматись зубами і руками один за одного. Де ви бачили лікаря, як наговорює чи здає свого колегу, чи може суддю. чи навіть міліціонера, працівника прокуратури- не ма таких. Вони стоять за свою професію, а у нас ? бруд, бруд, бруд- і це всі називають словом конкуренція. Немає поваги у колеги до колеги, а ми хочем поваги -суспільства. Двох трьох людей в нотаріаті, що вирачають свій час на громадську діяльність, на те щоб згуртувати нас, щоб хоч трохи вплинути на прийняття того чи іншого закону - ЗАМАЛО. Кожен наш документ- це наше лице, кожна наша консультація- це рівень знань, З брудом, що вилився на нотаріат можна боротись тільки солідарністю, професіоналізмом та самоповагою. Так іноді після роботи відчуваєш себе вижатим лимоном, ні сил, ні енергії, ні бажань, але це моя робота, а легко тільки там де нас не має. Я люблю свою роботу, я відчуваю себе потрібною, я отримаю задоволення від того, що допомагаю людям, от трохи б ще фінансово наша робота себе забезпечувала, а то принципіальність і фінансове забезпечення в наші роботі не завжди узгоджуються, і можна сказати - ЖИЗНЬ УДАЛАСЬ:)
Весна :)

Повідомлення: 2447
Дякував (ла): 179 раз.
Подякували: 88 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення S.Wetochka » 23 червня 2008, 12:15

Под каждым словом Золотой Рыбки готова подписаться....В 90-х годах работать было намного спокойнее, а сейчас на стреме каждую секунду - только и бдишь, лишь бы не подсунули что-то.....Работу свою люблю и не только за то, что дает средства для существованияНо заметила, что если в те времена мои клиенты были беленькими и пушистенькими, то теперь они же стали хитрыми, жадными, и скользкими.....Сейчас приходят те, у кого полно [qoute]бабок[qoute] и за каждую гривну торгуются...
S.Wetochka

Повідомлення: 2706
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 517 раз.

Номер повідомлення:#34

Повідомлення Калина » 23 червня 2008, 13:06

Действительно, каждое слово, сказанное Золотой Рыбкой, правда. Живем как на вулкане. И никакой надежды на лучшее. Тешим себя иллюзиями: вот это правительсто будет лучше, вот этот парламент примет лучшие законы. А на деле с каждым годом все хуже и хуже.
Калина

Повідомлення: 4313
Дякував (ла): 6949 раз.
Подякували: 6101 раз.

Номер повідомлення:#36

Повідомлення M@ARINA » 23 червня 2008, 19:14

Золота Рибко, як я вас розумію. В кожному, хто зайшов ввижається джерелом проблем. Моїх....Майбутніх..... До речі на [qoute]Малому[qoute] буду в гуморі розповім мою страшну історію про небезпеку бути нотаріусом.
M@ARINA

Номер повідомлення:#37

Повідомлення теріна » 23 червня 2008, 20:35

Золота Рибко!! Ви мені дуже близькі не тільки за духом і за відчуттям цього життя, але й за ніком (бо мене так часто називають :)). Але що дивно, як справжній українці, почитавши Ваше повідомлення, мені стало легше, уявляєте собі?!! Все ж так само - клієнт мій, ворог мій, напряг постійний вже дістав, але у якій строчечці, щось мов би трішки краще.... о! значить у мене ще не так гірко! Бачите, що значить менталітет - комусь важче за мене, значить у мене все ще й нічого. А якщо серйозно - всім у відпустку! Або до психотерапевта!
теріна

Номер повідомлення:#38

Повідомлення коваль » 24 червня 2008, 02:22

Не надо нам к психотерапевту, мы сами и психотерапевты и психиатры. А заодно, еще и детективы. ЮМОР: 72 шрифтом напечатали плакат и повесили над дверью в кабинет помощников (вместо плазмы) следующего текста: Граждане принимаются только с паспортами. Реакция сумасшедшая: можно у вас спросить, как вы работаете, только у меня паспорта с собой нет. Кто из психотерапевтов так угадает массовые настроения и реакции?Я не согласна с ЛИМУРОМ: Никто никогда не был белым и пушистым, все притворялись и изворачивались. НО, как только прямо говоришь, что не только они такие умные, сразу – почет и уважение. А если еще в издевательском тоне комментировать их сказки, то они чувствуют просто родственную душу. Наверное, у меня профессиональная мутация.Что касается престижа профессии: не надо объединяться, наша работа требует слишком субъективного подхода, зависит от личных качеств, осознания момента, умения его распознать и воспользоваться, правильно прочитать норму закона и правильно ее применить (тоже, к сожалению, очень субъективно). НО, надо ежесекундно, ежечасно, ежедневно, постоянно, помнить о своей ценности, профессионализме, и самом главном – цели и задаче этой работы: статье 1 Закона О нотариате. Если не сбиваться с нужного курса, то, может быть, эта жалкая лоханка под названием «украинский нотариат» и приплывет к желанному берегу.
коваль

Повідомлення: 434
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 5 раз.

Номер повідомлення:#39

Повідомлення теріна » 24 червня 2008, 12:47

Колеги! Може ми просто метеозалежні? Вчора у Львові така страшна буря пройшла (до речі, як там наші колеги?), а ми тут з другого боку України ми як коти перед землетрусом. А сьогодні мені ближче до душі ВЕСНА*! І її думки правильні. Що це з нами? Ми не здамося без бою! І як би ми не хотілт підтримати один одного, кожен залишаєтьмя сам на сам із проблемами, правда ж БОЦМАНЕ?
теріна

Номер повідомлення:#40

Повідомлення dvita » 25 червня 2008, 17:36

Золотая Рыбка, Вы озвучили и мои мысли. Я тоже в последнее время все чаще думаю бросить это все и уйти в другую отрасль, но... нотариат я все таки люблю, и теплится надежда, что может все таки что- то изменится. Ведь было раньше и уважение клиентов, и гордость за то, что я НОТАРИУС, а сейчас мне почему то стыдно об этом говорить. А уйти ведь мы всегда успеем, но обратно вряд ли получится вернуться.
dvita

Повідомлення: 470
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 84 раз.

Номер повідомлення:#41

Повідомлення Золотая Рыбка » 25 червня 2008, 20:13

dvita, я тоже о том, что я нотариус никому не говорю.Раньше как-то неудобно было - все лезли блатовые, искали что-бы без очереди и т.д.А сейчас - стало еще хуже, потому что [qoute]без очереди[qoute] уже никому не надо, а надо [qoute]с закрытыми[qoute] глазами, заткнутыми ушами, и вообще без мозгов.
Золотая Рыбка

Повідомлення: 10182
Дякував (ла): 4161 раз.
Подякували: 8070 раз.

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів