Форум

Інформаційний ресурс

пункт 44 абзац 2 інструкції про вчинення нотаріальних дій нотаріусами

Номер повідомлення:#31

Повідомлення Добрая фея с топором » 08 липня 2009, 21:28

[B]trew[/B] - по поводу отношения на форуме - Я С ВАМИ СОГЛАСНА! Я, [qoute]молодой[qoute] нотариус, как это модно называть, но далось мне это совсем нелегко, и могу признаться, что иногда сталкиваюсь с такими проблемами, на которые не знаю ответа, коллеги по [qoute]цеху[qoute] в моем городе врятли захотят консультировать конкурента, поэтому было много надежды на форум, но увы все чаще прихожу к мысли, что лучше ничего не спрашивать, чем выслушать кучу неприятного в свой адрес. Действительно, для тех кто работает много лет некоторые вопросы не представляют никаких раздумий, они совершают нот.действия уже автоматически, а нам молодым - нужно 7 раз подумать, а потом сделать. Да и в принципе - просто очень важно выслушать чужое мнение и сделать вывод для себя. Как говорят: одна голова-хорошо, а две - лучше!Отношусь с уважением ко всем коллегам и предлагаю завести такое правило - [U]отвечать на вопросы только по сути или вообще оставлять без ответа, если считаете вопрос не достойным своего внимания и сил[/U]! С уважением.
Не пытайтесь спорить с дебилом. Иначе вы опуститесь до его уровня. Где он задавит вас своим опытом.
Добрая фея с топором

Повідомлення: 986
Дякував (ла): 80 раз.
Подякували: 5 раз.

Номер повідомлення:#32

Повідомлення Vолодимир » 08 липня 2009, 21:48

Особисте прохання до МОДЕРАТОРІВ врахувати та врегульовувати питання для не можливості переходу у спілкуванні на зясовування особистостей . Після того як кожний отримав Свідоцтво , то ми вже усі в одному човні і прохання його не топити .
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Олена » 09 липня 2009, 12:39

Добрая фея с топором, ви не праві. Я завжди готова відповісти на питання, якщо знаю відповідь. Але... якщо питання поставлене правильно, і видно, що людина пробувала розібратися з цим самостійно. Не всі питання, на жаль мають відповідь, інколи, знаєш, що відповідь є, але необхідно терміново, а часу немає. А от питання типу [qoute]терміново дайте зразок і перелік документів для .... [qoute], м'яко кажучи дратує. А на питання, цитую :кажуть, що Ви там щось робите з землею... скажіть як?[qoute]взагалі відповідь дати важко.
Зродились ми великої години,
З пожеж війни і полум’я вогнів.
Плекав нас біль за долю України,
Зростив нас гнів і лють на ворогів.
Олена

Повідомлення: 4087
Дякував (ла): 2548 раз.
Подякували: 3373 раз.

Номер повідомлення:#34

Повідомлення Andre vs » 09 липня 2009, 13:34

"На №30Анонімність на форумі потрібна людям, які не хочуть відповідати за написане…Написав якусь нісенітницю на професійному форумі нотарів – і нічого, сорому ніякого..А от якби під текстом стояло прізвище та округ – тоді б соромно було б і автору, та і форум став би менше разів в 100. Спілкування на професійному форумі повинно бути ПРОФЕСІЙНИМ.Автор цієї гілки форуму не конкретно поставив питання, тому колеги і засумнівались..Я вважаю, що питання потрібно ставити чітко за приблизно таким планом:1. П. ..Інструкції передбачає…2. Я вважаю, що це суперечить (не передбачено, немає форми, неможливо..)3. Чітке питання колегам – як ви вважаєте, ваша думка або де почитати.. Або 1. Звернулись до мене, але є наступні сумніви (викласти сумніви) 2. Я збираюсь зробити наступне… ( викласти свою думку)3. Чітке питання колегам – як ви вважаєте, або якби ви вчинили…Із-за кострубатості поставлених питань я взагалі не читаю 60% форуму – це як читати жовту пресу (навіть в руки брати гидко).. "
Andre vs

Повідомлення: 377
Дякував (ла): 6 раз.
Подякували: 65 раз.

Номер повідомлення:#35

Повідомлення MG » 09 липня 2009, 13:39

Andre vs, підтримую на 100 %.
MG

Повідомлення: 18358
Дякував (ла): 39726 раз.
Подякували: 28198 раз.

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Олена » 09 липня 2009, 13:43

Andre vs +100
Зродились ми великої години,
З пожеж війни і полум’я вогнів.
Плекав нас біль за долю України,
Зростив нас гнів і лють на ворогів.
Олена

Повідомлення: 4087
Дякував (ла): 2548 раз.
Подякували: 3373 раз.

Номер повідомлення:#37

Повідомлення Греми » 09 липня 2009, 14:13

Вот Вам и [qoute]нотариусы - помогайте друг другу, уважайте друг друга и объединяйтесь![qoute]
Греми

Повідомлення: 4380
Дякував (ла): 53 раз.
Подякували: 281 раз.

Номер повідомлення:#38

Повідомлення Andre vs » 09 липня 2009, 18:53

Для trew: Я согласен с вашим постом почти на сто, кроме анонимности...Просто регистрация на форуме имеет правила и этим правилам нужно подчиняться. Кстати в 2006 году на форуме обсуждался вопрос о том, какие данные будут высвечиваться под ником, и тогда большинство зарегистрированных было категорически против указания фамилий и округов. Кстати, Ники Киевлян (в том числе и мой) знают в Управлении юстиции, и ничего - живой [qoute]исчо[qoute]. Я хочу найти причину, по которой форум начинает погибать и становиться свалкой никому не нужного мусора. Я считаю что это:1. Неуважение к коллегама) в форме неправильно сформулированных вопросовб) из-за лени покопаться в нормативкев) флудг) излишняя эмоциональность в виде словечек и большого количества знаков препинания, символов, Форматирования текстад) несдержанность в споре2. Отсутствие правил именно этого форума:а) как писать вопросы и ответыб) системы администрирования форумав) системы рейтингов и наказаний 3. Отсутствие разделов форума:а) ЮМОРб) НАКИПЕЛО ( ЭМОЦИИ)
Andre vs

Повідомлення: 377
Дякував (ла): 6 раз.
Подякували: 65 раз.

Номер повідомлення:#39

Повідомлення ТТК. » 09 липня 2009, 19:13

№ 40! Підтримую і+ 100 відмінних! Любити себе та поважати друг друга як просту людину, а ящо ще колега то в стократ, тому що це професія одна! Все.
ТТК.

Повідомлення: 1631
Дякував (ла): 1114 раз.
Подякували: 1058 раз.

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів