Форум

Інформаційний ресурс

Как правильно оформить свидетельство по форме №6

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Москв@ » 30 жовтня 2008, 13:19

[QUOTE]Я не могу разобраться с тем,кого куда вписывать,особенно после [qoute]Спадкове майно, на яке в указаній частці видано це свідоцтво....[qoute][/QUOTE]указується [B]все майно[/B], на частку якого видане свідоцтво, та дається його [B]характеристика[/B]
Москв@

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Lumen » 30 жовтня 2008, 13:20

УКРАЇНА СВІДОЦТВО ПРО ПРАВО НА СПАДЩИНУ ЗА ЗАКОНОМ Місто (селище) ____________________________________________________________________,___________________________________________________________________________________.(число, місяць, рік словами) Я,_______________________________________________________,нотаріус (прізвище та ініціали)______________________________________________нотаріальної контори,(найменування) посвідчую, що на підставі статті ____________________ Цивільного кодексу України спадкоємцем_______________________ майна(розмір частки)__[B]Іванова Петра Петровича[/B]__________________________, який (яка) помер(ла)(прізвище, ім'я, по батькові спадкодавця) [qoute]___[qoute] ________________ року, є його (її) син, Іванов Сидор Петрович_________________________________________________(прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання та___________________________________________________________________________________.инний чи інший зв'язок спадкоємця) Спадкове майно, на яке в указаній частці видано це свідоцтво і яке складається з: ___________________________________________________________________________________,(указується все майно, на частку якого видане свідоцтво, та дається його характеристика) належало [B]Іванову Петру Миколайовичу[/B]_________________________________________________,(прізвище, ім'я, по батькові, родинний чи інший зв'язок із спадкодавцем) який (яка) помер(ла) [qoute]___[qoute] ____________ ____ року, спадкоємцем якого (якої) був (була) його син, [B]Іванов Петро Петрович[/B]___________________________________________ (прізвище, ім'я, по батькові, родинний чи інший зв'язок із спадкодавцем) який (яка) прийняв(ла) спадщину, але не оформив(ла) своїх спадкових прав. Свідоцтво про право на спадщину на _________________________________________________(указується частка спадкового майна) видане2 ____________________________________________________________________________.(прізвище, ім'я, по батькові спадкоємця) На підставі статті 1299 Цивільного кодексу України право власності на згадане майно підлягає державній реєстрації3. Наследство открылось после смерти Иванова Петра Петровича.
Lumen

Повідомлення: 397
Дякував (ла): 298 раз.
Подякували: 11 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення ксеня » 30 жовтня 2008, 13:23

УКРАЇНА СВІДОЦТВО ПРО ПРАВО НА СПАДЩИНУ ЗА ЗАКОНОМ Місто (селище) ____________________________________________________________________,___________________________________________________________________________________.(число, місяць, рік словами) Я,_______________________________________________________,нотаріус (прізвище та ініціали)______________________________________________нотаріальної контори,(найменування) посвідчую, що на підставі статті ____________________ Цивільного кодексу України спадкоємцем_______________________ майна(розмір частки)Лапчук Варвари Дмитрівни, яка померла(прізвище, ім'я, по батькові спадкодавця) [qoute]12[qoute] жовтня 2007 року, є її дочка Веселова Ірина Василівна(прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання та___________________________________________________________________________________.инний чи інший зв'язок спадкоємця) Спадкове майно, на яке в указаній частці видано це свідоцтво і яке складається з: житлового будинку.........(указується все майно, на частку якого видане свідоцтво, та дається його характеристика) належало її чоловікові Лапчук Василю Юрійовичу,(прізвище, ім'я, по батькові, родинний чи інший зв'язок із спадкодавцем) який (яка) помер(ла) [qoute]20[qoute] березня 2001 року, спадкоємцем якого була його дружина Лапчук Варвара Дмитрівна яка прийняла спадщину, але не оформила своїх спадкових прав. Свідоцтво про право на спадщину на _________________________________________________(указується частка спадкового майна) видане2 ____________________________________________________________________________.(прізвище, ім'я, по батькові спадкоємця) На підставі статті 1299 Цивільного кодексу України право власності на згадане майно підлягає державній реєстрації3.
ксеня

Номер повідомлення:#5

Повідомлення ксеня » 30 жовтня 2008, 13:25

Спадщина заводиться після останнього померлого (тобто, після того хто помер пізніше), а майно належало тому хто помер швидше, і останній померлий фактично прийняв, але юридично не оформив своїх спадкових прав. Це є спадкова трансмісія.
ксеня

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Lumen » 30 жовтня 2008, 13:32

ксеняЯкщо фактично прийняв - це на спадкова трансмісія. Якщо помер після відкриття спадщини і НЕ ВСТИГ її прийняти - спадкова трансмісія.Форма свідоцтва № 5
Lumen

Повідомлення: 397
Дякував (ла): 298 раз.
Подякували: 11 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів