Номер повідомлення:#3
Lumen
» 30 жовтня 2008, 13:20
УКРАЇНА СВІДОЦТВО ПРО ПРАВО НА СПАДЩИНУ ЗА ЗАКОНОМ Місто (селище) ____________________________________________________________________,___________________________________________________________________________________.(число, місяць, рік словами) Я,_______________________________________________________,нотаріус (прізвище та ініціали)______________________________________________нотаріальної контори,(найменування) посвідчую, що на підставі статті ____________________ Цивільного кодексу України спадкоємцем_______________________ майна(розмір частки)__[B]Іванова Петра Петровича[/B]__________________________, який (яка) помер(ла)(прізвище, ім'я, по батькові спадкодавця) [qoute]___[qoute] ________________ року, є його (її) син, Іванов Сидор Петрович_________________________________________________(прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання та___________________________________________________________________________________.инний чи інший зв'язок спадкоємця) Спадкове майно, на яке в указаній частці видано це свідоцтво і яке складається з: ___________________________________________________________________________________,(указується все майно, на частку якого видане свідоцтво, та дається його характеристика) належало [B]Іванову Петру Миколайовичу[/B]_________________________________________________,(прізвище, ім'я, по батькові, родинний чи інший зв'язок із спадкодавцем) який (яка) помер(ла) [qoute]___[qoute] ____________ ____ року, спадкоємцем якого (якої) був (була) його син, [B]Іванов Петро Петрович[/B]___________________________________________ (прізвище, ім'я, по батькові, родинний чи інший зв'язок із спадкодавцем) який (яка) прийняв(ла) спадщину, але не оформив(ла) своїх спадкових прав. Свідоцтво про право на спадщину на _________________________________________________(указується частка спадкового майна) видане2 ____________________________________________________________________________.(прізвище, ім'я, по батькові спадкоємця) На підставі статті 1299 Цивільного кодексу України право власності на згадане майно підлягає державній реєстрації3. Наследство открылось после смерти Иванова Петра Петровича.