Форум

Інформаційний ресурс

Довіреність на транспортування тіла померлого за кордоном

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Liliya » 23 липня 2009, 20:28

Звернулись родичі померлого за кордоном. Просять оформити довіреність на транспортування тіла померлого в Україну. Можливо у когось є зразок. Поділіться будь-ласка.
Liliya

Повідомлення: 31
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення ліна. » 23 липня 2009, 20:44

аж моторошно стало. ні нема такого!
Один не разберет, чем пахнут розы.
Другой из горьких трав добудет мед.
Кому-то мелочь дашь- навек запомнит,
Кому-то жизнь спасешь- а он и не поймет...
ліна.

Повідомлення: 341
Дякував (ла): 22 раз.
Подякували: 6 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Оленка Справедлива » 23 липня 2009, 20:48

Тут скоріше потрібно робити договір доручення, бо якщо робити довіреність, то виходить, шо тіло померлого належить тому, хто видає довіреність.Якось трошки дивно.
В каждом маленьком ребёнке и в мальчишке и в девчонке, есть по 200 грамм какашек или даже полкило.
А вот в дяде, или в тёте, там уже какашек больше, и бывает так, что вовсе, целый дяденька говно! :)
Оленка Справедлива

Повідомлення: 5063
Дякував (ла): 1903 раз.
Подякували: 2115 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення OLNIK » 23 липня 2009, 20:49

Была на форуме тема такая [qoute]согласие на перезахоронение[qoute], не могу найти, попытайтесь, может у Вас получится.
OLNIK

Повідомлення: 13907
Дякував (ла): 15718 раз.
Подякували: 25390 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Добрая фея с топором » 23 липня 2009, 21:00

ДУМАЮ ЛУЧШЕ ЗАЯВЛЕНИЕМ!!!! Генеральному Консульству України в місті Берлін, Республіка Німеччина громадянки Іванової Тамари Сергіївни, яка зареєстрована за адресою: З А Я В АЯ, громадянка України, Іванова Тамара Сергіївна, даю свій дозвіл на перевезення в Україну тіла мого чоловіка Іванова Степана Петровича, загиблого 27 лютого 2009 року в Республіці Німеччина.05.03.2009 року
Не пытайтесь спорить с дебилом. Иначе вы опуститесь до его уровня. Где он задавит вас своим опытом.
Добрая фея с топором

Повідомлення: 986
Дякував (ла): 80 раз.
Подякували: 5 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення KViN » 23 липня 2009, 21:10

Посвідчую заяви:варіант 1)16 мая 2008 года в государстве Российская Федерация, в поселке Булатниково Ленинского района Московской области, умер наш сын – _________АЛЕКСЕЙ АЛЕКСАНДРОВИЧ, гражданин Украины, 01 __1968 года рождения, уроженец города ______, Украина. Постоянное место проживания нашего сына было: город _____, улица Нестерова, дом 10, квартира 29, Украина. Этим заявлением даем свое согласие гр. _______ АЛЛЕ ВАДИМОВНЕ, гражданке Украины, 14 мая 1971 года рождения, уроженке города Тюмень, Россия (паспорт _____, выдан _______ РО УМВД Украины в _ской области 04.06.2002 года) на перевозку (доставку) гроба с телом нашего умершего сына - _______ Алексея Александровича в государство Украина, город__. Просим соответствующие уполномоченные органы способствовать, в установленном для таких случаев порядке, перевозке гроба с телом нашего умершего сына ______ АЛЕКСЕЯ АЛЕКСАНДРОВИЧА для захоронения на Родине. 2.08 травня 2007 року в Іспанії у місті Лас-Пальмас загинув мій чоловік – _______ СЕРГІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ, громадянин України, 20 травня 1962 року народження, народився у м. ___, ___ область, Україна. Постійне місце проживання мого чоловіка було: м. ___, вул. _____, буд. 130, кв. 42, Україна. Цією заявою даю свою згоду на перевезення (доставку) тіла мого чоловіка - СЕРГІЯ АНАТОЛІЙОВИЧА у державу Україна, місто ___ Компанією „AROCHA”. Прошу також відповідні уповноважені органи (у тому числі, але не виключно- Відділ оперативного реагування Міністерства закордонних справ України, Посольство України в Іспанії, тощо) надати мені допомогу в оформленні відповідних документів (в тому числі свідоцтва про смерть, тощо) та сприяти у встановленому для таких випадків порядку перевезенню труни з тілом мого загиблого чоловіка ____СЕРГІЯ АНАТОЛІЙОВИЧА, для поховання на Батьтківщині.
KViN

Повідомлення: 118
Дякував (ла): 393 раз.
Подякували: 79 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Rich » 23 липня 2009, 21:24

вот нашла доверенность 2003 года. Есть еще поновее,но пока не могу найти.Найду-выложу.В старой так:[qoute]бути моїм представником в усіх державних, громадських, господарських та інших підприємствах, установах, організаціях незалежно від їх підпорядкування, форм власності та галузевої належності при вирішенні питань, що стосуватимуться одержання тіла мого сина, ___Сергія Юрійовича, померлого в м.Київ 27 березня 2003 року, транспортування і супроводження його тіла з м.Києва в м.__ будь-яким транспортом та належного йому майна. Для чого надаю право подавати від мого імені до компетентних установ та організацій, а також одержувати на моє ім’я всі необхідні довідки та документи, робити необхідні заяви, розписуватися за мене, а також виконати всі інші необхідні дії та формальності, що пов’язані із виконанням цього доручення.[qoute]
Из-за преступной халатности работников музея картина Казимира Малевича «Черный квадрат» два месяца провисела вверх ногами.
Rich

Повідомлення: 2910
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 323 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення OLNIK » 23 липня 2009, 21:31

[URL=[qoute]http://www.yurradnik.com.ua/yurforum/index.php?action=topicrid=14404[qoute]]http://www.yurradnik.com.ua/yurforum/index.php?action=topicrid=14404[/URL]
OLNIK

Повідомлення: 13907
Дякував (ла): 15718 раз.
Подякували: 25390 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів