Номер повідомлення:#6
KViN
» 23 липня 2009, 21:10
Посвідчую заяви:варіант 1)16 мая 2008 года в государстве Российская Федерация, в поселке Булатниково Ленинского района Московской области, умер наш сын – _________АЛЕКСЕЙ АЛЕКСАНДРОВИЧ, гражданин Украины, 01 __1968 года рождения, уроженец города ______, Украина. Постоянное место проживания нашего сына было: город _____, улица Нестерова, дом 10, квартира 29, Украина. Этим заявлением даем свое согласие гр. _______ АЛЛЕ ВАДИМОВНЕ, гражданке Украины, 14 мая 1971 года рождения, уроженке города Тюмень, Россия (паспорт _____, выдан _______ РО УМВД Украины в _ской области 04.06.2002 года) на перевозку (доставку) гроба с телом нашего умершего сына - _______ Алексея Александровича в государство Украина, город__. Просим соответствующие уполномоченные органы способствовать, в установленном для таких случаев порядке, перевозке гроба с телом нашего умершего сына ______ АЛЕКСЕЯ АЛЕКСАНДРОВИЧА для захоронения на Родине. 2.08 травня 2007 року в Іспанії у місті Лас-Пальмас загинув мій чоловік – _______ СЕРГІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ, громадянин України, 20 травня 1962 року народження, народився у м. ___, ___ область, Україна. Постійне місце проживання мого чоловіка було: м. ___, вул. _____, буд. 130, кв. 42, Україна. Цією заявою даю свою згоду на перевезення (доставку) тіла мого чоловіка - СЕРГІЯ АНАТОЛІЙОВИЧА у державу Україна, місто ___ Компанією „AROCHA”. Прошу також відповідні уповноважені органи (у тому числі, але не виключно- Відділ оперативного реагування Міністерства закордонних справ України, Посольство України в Іспанії, тощо) надати мені допомогу в оформленні відповідних документів (в тому числі свідоцтва про смерть, тощо) та сприяти у встановленому для таких випадків порядку перевезенню труни з тілом мого загиблого чоловіка ____СЕРГІЯ АНАТОЛІЙОВИЧА, для поховання на Батьтківщині.