Номер повідомлення:#20
Jaine
» 19 квітня 2008, 14:02
Ці клієнти взагалі якісь нахабні стали. Завдяки [qoute]рекламі [qoute] нотаріусів, яку безоплатно для нас робить то МЮ, то преса, кожний бомж з вулиці намагається навчати нас, як нам вчиняти нотаріальні дії. У мене також не тиждень- а завал. Працівник захворів і у мене уже під кінець тижня почали здавати нерви . Виникає непереборне бажання набити морду....-у відповідь на чергове запитання типу [qoute]а навіщо вам оригінал довідки про код, її ж ніхто, крім вас не буде бачити[qoute], або [qoute] ну зробіть, будь-ласочка без фотокартки в паспорті, я її потім вклею[qoute]. Добиває не робота , а пояснення оцих елементарних речей, на які витрачається купа часу і нервів. А вони потім ще роблять ображений вигляд і стукають дверима. Треба подякувати нашому Міністерству юстиції, яке постійно сіє сумніви в головах народу щодо правоти нотаріуса та провокує всілякі безглузді скарги. Нема кому на них подати в суд про захист честі , гідності та ділової репутації!!!
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )