Номер повідомлення:#20

Jaine
				» 19 квітня 2008, 14:02

Ці  клієнти  взагалі  якісь  нахабні  стали.    Завдяки  [qoute]рекламі [qoute]   нотаріусів,  яку  безоплатно  для  нас  робить  то  МЮ,  то  преса,  кожний  бомж  з  вулиці   намагається  навчати   нас,  як  нам  вчиняти  нотаріальні  дії.    У мене  також  не  тиждень-  а  завал.   Працівник захворів  і  у  мене  уже  під кінець  тижня почали  здавати  нерви .    Виникає  непереборне  бажання    набити  морду....-у відповідь  на  чергове  запитання  типу  [qoute]а  навіщо  вам  оригінал  довідки  про  код, її ж  ніхто, крім  вас  не  буде  бачити[qoute], або  [qoute] ну  зробіть, будь-ласочка  без  фотокартки  в  паспорті,  я  її  потім  вклею[qoute].     Добиває  не  робота ,  а  пояснення  оцих  елементарних  речей, на  які  витрачається  купа  часу  і  нервів.      А  вони  потім  ще  роблять  ображений  вигляд  і  стукають  дверима.    Треба   подякувати  нашому  Міністерству  юстиції,  яке  постійно  сіє  сумніви  в  головах  народу  щодо  правоти  нотаріуса  та  провокує  всілякі   безглузді    скарги.     Нема  кому  на  них  подати  в  суд  про  захист  честі , гідності  та  ділової  репутації!!!       
			"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні  пам'ятати, що українці дали  англійській  мові  два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )