Номер повідомлення:#3
vesna
» 02 липня 2010, 16:24
ДОВІРЕНІСТЬМісто __________, другого лютогодві тисячі _________ року. Я, Іванов Іван Іванович (ідентифікаційний номер за ДРФО України – 000), що мешкаю в м. ___, пр-т ___, буд. 23, кв. 77, (паспорт: СВ ____, виданий ____ РВ УМВС України в ___ області 18.03.2002р.), повністю розуміючи значення своїх дій і не маючи жодних підстав, передбачених ст.ст. 36-41 ЦК України, що перешко-джали б вчиненню цього правочину, в силу досягнення попередньої домовленості, цією довіреністю уповноважую гр. ____, що мешкає м. ___, вул. Бєлінського, буд. 79, розпоряджатися (продавати, обмінювати, здавати в оренду, укласти договір позички) належним мені на підставі суднового білету МС № 000000, виданого Інспекцією судноплавного нагляду Середньодніп-ровського регіонального представництва Головної державної інспекції України з безпеки судноплавства 25.04.2003р., туристичним судном [qoute]____[qoute], бортовий реєстраційний номер УЗВ-000-К, час і місце побудови судна 1970 рік, м. Миколаїв, матеріал корпусу дюралюміній, тип, кількість та потужність двигунів [qoute]Вихор М[qoute], М5Н-3685 25 к.с. 1975, довжина 4,60 м, ширина 1,60 м, висота борту 0,60 м, осадка у вантажі 0,30 м, за-гальна площа вітрил ---, зареєстрованим Інспекцією судноплавного нагляду Середньодніпровського регіона-льного представництва Головної державної інспекції України з безпеки судноплавства 25.04.2003р. у Судно-вій книзі України під записом № 654.Для чого надаю право представляти мої інтереси в органах нотаріату, відповідних органах Держрічінс-пекції України, Інспекції судноплавного нагляду Середньодніпровського регіонального представництва Голо-вної державної інспекції України з безпеки судноплавства, Регістрі судноплавства України або в будь-яких ін-ших установах, підприємствах та організаціях незалежно від їх підпорядкування і форм власності з усіх без винятку питань, пов’язаних з експлуатацією та відчужування судна, його переобладнанням (зміна типу і при-значення судна, кольору, матеріалу, установка та зміна у встановленому порядку двигуна, інших деталей), ре-монтом, проходженням технічного огляду, визначати на власний розсуд місце стоянки судна, зняти судно з обліку якщо в тому буде потреба, укладати договори позички, подавати та одержувати необхідні довідки та документи, включаючи заяви, в тому числі заяви про сімейний стан, дублікат реєстраційного документа в разі його втрати, з правом страхувати вказане судно, підписувати договори цивільно-правового характеру, щодо розпорядження та користування судном, в тому числі договори страхування, одержувати належні мені за ре-зультатами згаданих правочинів грошові суми, у випадку завдання судну пошкодження іншими особами в ре-зультаті аварій чи заподіяну шкоду повіреною особою іншим суднам під час керування судном, як джерелом підвищеної небезпеки, укладати, якщо в тому буде необхідність, від мого імені угоди про відшкодування запо-діяної шкоди, одержувати та сплачувати по таким угодам грошові суми у розмірах згідно з калькуляціями або за домовленістю, і виконувати всі інші дії, пов’язані з цією довіреністю, в межах та в обсязі, передбачених чинним законодавством України для такого роду повноважень.Зміст ст. ст. 237-241, 247-249 Цивільного кодексу України, ст. ст. 60, 65, 74 Сімейного кодексу Украї-ни, п. 1.2 ст. 1 Закону України „Про податок з доходів фізичних осіб” від 22.05.2003р, мені нотаріусом роз’яснено. Довіреність видана терміном на десять років з правом передоручення повноважень третім особам, з правом керування судном.Підпис: _______________________________________________________________________________________