Форум

Інформаційний ресурс

доверенность на катер

Номер повідомлення:#1

Повідомлення kulya » 02 липня 2010, 16:17

Помогите пожалуйста, обратился гражданин за доверенностью на продажу катера. Такое бівает? Есть у кого-нибудь образец? буду очень признательна
kulya

Повідомлення: 27
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення igor » 02 липня 2010, 16:21

берите автомобиль и пепределайте
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення vesna » 02 липня 2010, 16:24

ДОВІРЕНІСТЬМісто __________, другого лютогодві тисячі _________ року. Я, Іванов Іван Іванович (ідентифікаційний номер за ДРФО України – 000), що мешкаю в м. ___, пр-т ___, буд. 23, кв. 77, (паспорт: СВ ____, виданий ____ РВ УМВС України в ___ області 18.03.2002р.), повністю розуміючи значення своїх дій і не маючи жодних підстав, передбачених ст.ст. 36-41 ЦК України, що перешко-джали б вчиненню цього правочину, в силу досягнення попередньої домовленості, цією довіреністю уповноважую гр. ____, що мешкає м. ___, вул. Бєлінського, буд. 79, розпоряджатися (продавати, обмінювати, здавати в оренду, укласти договір позички) належним мені на підставі суднового білету МС № 000000, виданого Інспекцією судноплавного нагляду Середньодніп-ровського регіонального представництва Головної державної інспекції України з безпеки судноплавства 25.04.2003р., туристичним судном [qoute]____[qoute], бортовий реєстраційний номер УЗВ-000-К, час і місце побудови судна 1970 рік, м. Миколаїв, матеріал корпусу дюралюміній, тип, кількість та потужність двигунів [qoute]Вихор М[qoute], М5Н-3685 25 к.с. 1975, довжина 4,60 м, ширина 1,60 м, висота борту 0,60 м, осадка у вантажі 0,30 м, за-гальна площа вітрил ---, зареєстрованим Інспекцією судноплавного нагляду Середньодніпровського регіона-льного представництва Головної державної інспекції України з безпеки судноплавства 25.04.2003р. у Судно-вій книзі України під записом № 654.Для чого надаю право представляти мої інтереси в органах нотаріату, відповідних органах Держрічінс-пекції України, Інспекції судноплавного нагляду Середньодніпровського регіонального представництва Голо-вної державної інспекції України з безпеки судноплавства, Регістрі судноплавства України або в будь-яких ін-ших установах, підприємствах та організаціях незалежно від їх підпорядкування і форм власності з усіх без винятку питань, пов’язаних з експлуатацією та відчужування судна, його переобладнанням (зміна типу і при-значення судна, кольору, матеріалу, установка та зміна у встановленому порядку двигуна, інших деталей), ре-монтом, проходженням технічного огляду, визначати на власний розсуд місце стоянки судна, зняти судно з обліку якщо в тому буде потреба, укладати договори позички, подавати та одержувати необхідні довідки та документи, включаючи заяви, в тому числі заяви про сімейний стан, дублікат реєстраційного документа в разі його втрати, з правом страхувати вказане судно, підписувати договори цивільно-правового характеру, щодо розпорядження та користування судном, в тому числі договори страхування, одержувати належні мені за ре-зультатами згаданих правочинів грошові суми, у випадку завдання судну пошкодження іншими особами в ре-зультаті аварій чи заподіяну шкоду повіреною особою іншим суднам під час керування судном, як джерелом підвищеної небезпеки, укладати, якщо в тому буде необхідність, від мого імені угоди про відшкодування запо-діяної шкоди, одержувати та сплачувати по таким угодам грошові суми у розмірах згідно з калькуляціями або за домовленістю, і виконувати всі інші дії, пов’язані з цією довіреністю, в межах та в обсязі, передбачених чинним законодавством України для такого роду повноважень.Зміст ст. ст. 237-241, 247-249 Цивільного кодексу України, ст. ст. 60, 65, 74 Сімейного кодексу Украї-ни, п. 1.2 ст. 1 Закону України „Про податок з доходів фізичних осіб” від 22.05.2003р, мені нотаріусом роз’яснено. Довіреність видана терміном на десять років з правом передоручення повноважень третім особам, з правом керування судном.Підпис: _______________________________________________________________________________________
vesna

Номер повідомлення:#4

Повідомлення kulya » 02 липня 2010, 16:28

спасибо большое!!!
kulya

Повідомлення: 27
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення vesna » 02 липня 2010, 16:30

Тільки будьте уважні може у вас якісь будуть інше органи, організації - дивлячись який регіон.
vesna

Номер повідомлення:#6

Повідомлення S-phone. » 02 липня 2010, 16:38

незалежно один від одного бути моїми представниками перед будь-якими юридичними та фізичними особами з питань ПРОДАЖУ, передачі в ПОЗИЧКУ, здачі в ОРЕНДУ(НАЙМ), СТРАХУВАННЯ належного мені на підставі Суднового білету № УКЯ537-К, що видане на бланку 002564 Інспекцією хххххххх регіональним представництвом Головної Державної інспекції України з безпеки судноплавства 01 серпня 2005 року, відповідно до записів, внесених до нього, СУДНО [qoute]УКЯ-537-К[qoute], має право плавання під Державним прапором України та у Судновій книзі України серії КН № 010, під записом №537 зазначене наступне: дата державної реєстрації 01.08.2005р., тип та призначення судна ГИДРОЦИКЛ «BOMBARDIER», власник – ххххххххххх , час і місце побудови судна 2002 рік, Канада, матеріал корпусу Склопластик, тип, кількість та потужність двигунів Стац. один «ROTAX», довжина 3,07 м, ширина 1,2 м, висота борту 0,35 м.Для чого надаю наступні права: укласти від мого імені договори купівлі-продажу, позички, оренди (найму) та самостійно, на власний розсуд, визначати всі суттєві умови цих договорів (в тому числі ціну і порядок розрахунку) експлуатувати (управляти) вищезазначене судно переганяти, перевозити (транспортувати) судно до місця його реєстрації, ТО або продажу подавати від мого імені заяви (в тому числі про правовий статус майна та/або мій сімейний стан) подавати й одержувати необхідні довідки та документи, у тому числі в органах державної реєстрації плавзасобів, одержати дублікати реєстраційних документів в разі їх втрати розписуватися за мене сплачувати від мого імені необхідні платежі (обов'язкові збори, мито, податки, надані послуги, тощо проходити технічний огляд в органах судноплавства України зняти судно з обліку та поставити на облік в відповідних органах, одержувати належні мені в результаті продажу, оренди (найму) судна грошові суми укладати будь-які договори страхування, отримувати або сплачувати по ним страхове відшкодування замінювати вузли та агрегати самостійно визначати місце стоянки судна, а також виконувати всі інші дії, необхідні для здійснення повноважень, передбачених цією довіреністю.
S-phone.

Повідомлення: 1335
Дякував (ла): 406 раз.
Подякували: 567 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів