Номер повідомлення:#4
Итали
» 21 травня 2010, 18:19
Дуже дякую, що відгукнулись!!! Днк забули про відмітку, я так думаю, в витязі БТІ написано, що 1/2 частка належить на підставі цього Свідоцтва про приватизацію та 1/2 - на підставі Свідоцтва про право на Спадщину.Треба їх відправити в ДНК, щоб поставили ту відмітку?Я також вирішила Заяву не брати (тим більше, що продаж буде на підставі довіреності, а там чітко не прописано [qoute]подавати заяви щодо належнімть мені майна на праві особистої приватної власності[qoute], просто є [qoute]подавати заяви[qoute]), то я вирішила зробити таку службову відмітку :[qoute]Квартира, яка відчужується за цим договором, є особистою приватною власністю Пупкіної Ніни Василівни, оскільки 1/2 частка відчужуваної за цим договором квартири набута нею у власність в результаті реалізації права на приватизацію житла, а 1/2 частка відчужуваної за цим договором квартири одержана нею в порядку успадкування, що підтверджується правовстановлюваними документами, доданими до справи, реквізити яких зазначені у тексті договору.[qoute]Так буде нормально?і чи потрібно мені все таки Свідоцтво про смерть чоловіка додатково ще витребовувати?