Форум

Інформаційний ресурс

Продажа ЧП

Номер повідомлення:#1

Повідомлення космос » 30 жовтня 2010, 13:19

Ваше мнение, Учредитель Частного Предприятия хочет продать его трём лицам, какой договор лучше составить: /[qoute]купли-продажи части в уставном капитале ЧП/[qoute] ?
космос

Номер повідомлення:#2

Повідомлення космос » 30 жовтня 2010, 13:23

то есть получится три договора продажи части 35%, 35%, 30%
космос

Номер повідомлення:#3

Повідомлення космос » 30 жовтня 2010, 13:38

читаю вывод І. В. Спасибо-Фатеевой:• З наведених міркувань можна дійти висновку, що під час існування в Україні суперечливого законодавства нотаріусам слід виходити з безпроблемного визначення предмета договору. Ним має бути частка в статутному капіталі ПП.• [B]Якщо ж засновник ПП один, то як предмет договору купівлі-продажу має вказуватися майнове право засновника на майно ПП.[/B]Звичайно, що це компроміс, але компроміс розумний, бо інші варіанти тим більше неприйнятні. один учредитель хочет продать троим и этот договор не подходит, ваше мнение
космос

Номер повідомлення:#4

Повідомлення RUTA » 30 жовтня 2010, 18:19

Я такой договор делала. Долго прорабатывала законодательство. Этот договор необходимо назвать к-п прав власика приватного підприємства ХХХХХ. Покупатели благополучно зарегистрировали на себя права собственника, все нормально.
RUTA

Номер повідомлення:#5

Повідомлення космос » 30 жовтня 2010, 18:20

делали одним договором?
космос

Номер повідомлення:#6

Повідомлення RUTA » 01 листопада 2010, 11:54

да. Делала одним договором. Так как один собственник в ПП, а покупателей 3, я написала, что принимают в ХХХХ частях.
RUTA

Номер повідомлення:#7

Повідомлення космос » 01 листопада 2010, 13:36

[QUOTE]Этот договор необходимо назвать к-п прав власика приватного підприємства ХХХХХ[/QUOTE][QUOTE]я написала, что принимают в ХХХХ частях. [/QUOTE]в каких частях если продавали право собственника?
космос

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів