Номер повідомлення:#14
*Женская Логика*
» 05 лютого 2007, 12:02
меня учили так.....неможна засвідчувати справжність фотокопій документів за я кими встановлюється особа громадянина.....13. При вчиненні нотаріальних дій нотаріуси встановлюють особу учасників цивільних відносин, які особисто звернулися за вчиненням нотаріальних дій. Установлення особи здійснюється за паспортом або іншими документами, які унеможливлюють будь-які сумніви щодо особи громадянина (паспорт громадянина України, паспорт громадянина України для виїзду за кордон, дипломатичний чи службовий паспорт, посвідчення особи моряка, посвідка на проживання особи, яка мешкає в Україні, але не є громадянином України, національний паспорт іноземця або документ, що його замінює, посвідчення водія, посвідчення інваліда чи учасника Великої Вітчизняної війни, посвідчення, видане за місцем роботи фізичної особи, та ін.). Посвідчення водія, особи моряка, інваліда чи учасника Великої Вітчизняної війни, посвідчення, видане за місцем роботи фізичної особи, не можуть бути використані громадянином України для встановлення його особи під час укладення цивільно-правових правочинів. Поэтому я избегаю таких фотокопий......Иногда слышу...вот тот нотариус заверяет а этот нет....я и говорю...не стоит ругаться...сходите к тому кто заверяет да и всё....
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...