Номер повідомлення:#8
Оленка Справедлива
» 20 серпня 2008, 20:34
"ЗРОБИЛА ТАКУ ЗАЯВУ, ПЕРЕВІРТЕ ЧИ ПРАВИЛЬНО_______________ Василю Петровичу, що мешкає в м. ______________, вул. Ломоносова, буд. 18.Приватний нотаріус ________________ міського нотаріального округу _____ О.А. на підставі ст. 84 Закону України “Про нотаріат”, передає Вам заяву гр. ______ Ганни Францисківни, в якій вона повідомляє Вас про продаж належної їй частки житлового будинку.ПРИВАТНОМУ НОТАРІУСУ _____________ міського нотаріального округу ________________________ Ганни Францисківни,паспорт серії __ 345425, виданий _____ МВ УМВС України в ----------- області, 18.02.2005 року, що мешкаю м. --------------, вул. ------------, буд. 36, кв. 161 ЗАЯВАПрошу приватного нотаріуса --------- міського нотаріально округу --------- ---- -----, передати ------------- Василю Петровичу, що мешкає м. ---------------, вул. Ломоносова, буд. 18/1, заяву такого змісту: гр. -------------- Василь Петрович, ставлю Вас до відома, що я маю намір продати належну мені частку розміром 52/100 у праві власності на житловий будинок № 18 (вісімнадцять) по вулиці Ломоносова в місті ---------------- за грошову суму, що еквівалентна 52’000 (п’ятидесяти двом тисячам) доларів США за курсом НБУ. Згідно ст. 362 Цивільного кодексу України ви маєте переважне право купівлі належної мені частки вищевказаного будинку, тому прошу Вас не пізніше одного місяця з дня отримання Вами цієї заяви повідомити приватного нотаріуса -------- міського нотаріального округу -------------, офіс якої знаходиться за адресою: м. -----------, вул. --------------, 30, кв. 43 про своє бажання чи відмову стосовно купівлі вищевказаної частки будинку за вищевказану суму.У разі неотримання від Вас відповіді протягом одного місяця належна мені частка квартири буде продана третій особі.Двадцяте серпня дві тисячі восьмого року.ПІДПИС:_________________________________________________________________ [qoute]20” серпня 2008 року я, ---------- О.А., приватний нотаріус --------- міського нотаріального округу ------------ області, засвідчую справжність підпису --------- Ганни Францисківни, який зроблено у моїй присутності. Особу -------- Г.Ф., яка підписавла заяву, встановлено.Зареєстровано в реєстрі за N 1557.Стягнуто плати за домовленістю. Нотаріус _________________________"
В каждом маленьком ребёнке и в мальчишке и в девчонке, есть по 200 грамм какашек или даже полкило.
А вот в дяде, или в тёте, там уже какашек больше, и бывает так, что вовсе, целый дяденька говно!