Форум

Інформаційний ресурс

Купівля-продаж за радянським паспортом

Номер повідомлення:#1

Повідомлення nati » 21 серпня 2008, 18:15

Порадьте, чи я правильно поступила в такій ситуації. Мені подали для укладення договору купівлі-продажу договір за 2002 рік, в якому було зазначено, що Покупцем є юридична особа в особі директора... і далі по тексту були вказані паспортні дані директора ще радянського паспорта, коли він вже був недійсним. Я відмовила в посвідченні і повернула документи. Чи може бути вищевказаний факт підставою для відмови? Хоча вони не сперечалися, забрали документи і пішли.
nati

Повідомлення: 392
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Оленка Справедлива » 21 серпня 2008, 18:23

Мені здається, шо то була підстава для відмови того нотаріуса, шо посвідчив договір у 2002 році.
В каждом маленьком ребёнке и в мальчишке и в девчонке, есть по 200 грамм какашек или даже полкило.
А вот в дяде, или в тёте, там уже какашек больше, и бывает так, что вовсе, целый дяденька говно! :)
Оленка Справедлива

Повідомлення: 5063
Дякував (ла): 1903 раз.
Подякували: 2115 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Patrick » 21 серпня 2008, 18:25

Я думаю, что ваша правда на все 100 %.
Patrick

Номер повідомлення:#4

Повідомлення nati » 21 серпня 2008, 18:25

Краще б нотаріус у тексті договору взагалі не писав ці паспортні дані. Але до цього часу ні в кого не виникало питань щодо радянського паспорта.
nati

Повідомлення: 392
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення наивная дура » 22 серпня 2008, 13:27

А гражданином какой страны был директор? Дело в том. что в России долго действовали советские паспорта с отметками о гражданстве.Кроме того право собственности возникло у юр.лица. Ведь по юр.лицу сомнений нет?
наивная дура

Повідомлення: 6947
Дякував (ла): 1646 раз.
Подякували: 8727 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Рибка » 22 серпня 2008, 14:31

Правильно, неправильно - по принципам, по совісті і логіці правильно! А по закону зовсім і ні, ми як нотаріуси не можем і не маєм право піддівати сумніву і визнавати договір дійсним чи не дійсним для того є суд. Якщо б попросили офіційно відмовити і підстав би не було. Крім того варто звернути на фактора зазначений OL ena. Хоча з точки зору подальшого скасування договору і для позбавлення себе від мінінгіту может ви і праві, але яка вірогідність такого скасування, це ж тільки представник юрособи?:)
Рибка

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів