Номер повідомлення:#5
inna
» 29 серпня 2008, 20:57
я вважаю, що не можна, посилаюсь на ст. ЗК, ЗУ [qoute]Про оренду землі[qoute]. але що значить слово нотаріуса з його доводами, коли юристи банку авль погоджуються і на такий договір суборенди.1)як вважаєте, чи може зараз ця ЮР.ОСОБА № 2 звернутись до сільської ради про надання у прив. вл. їм зем. ділянки і чи нотаріус може при посвідченні договору іпотеки нежитлов. будівель взяти таке Рішення сесії сільської ради (про передачу у прив.вл. та виготовлення держ.акту)?і з цим же банком вдогонку несуть ще один договір, де зем. ділянка знаходиться в оренді. АЛЕ договір оренди посвідчено нотаріально у 2001 році. Дослівно: [qoute]Орендодавець (райдержадміністрація) передає, а Орендар (селянськ (фермерське) господарство /на сьогодні вони ФГ/)[qoute] приймає в оренду зем.ділянку загальною площею 1974,6 гектарів, у тому числі: під водою - --га, болота - -- га, рілля --- га, ПІД БУДІВЛЯМИ 11,1 га, ..., розташування та межі якої визначені на плані земельної ділянки, який додається до цього Договору і є його невід'ємною частиною.земельна ділянка надається строком на десять років ДЛЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИКОРИСТАННЯ ТА РИБОГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ.і все.....пояснюю, що не можу прийняти такий договір, повинні бути істотні умови договору оренди (Закон [qoute]Про оренду землі[qoute]). До того ж на останній сторінці договору відмітка, що зареєстрований в СІЛЬСЬКІЙ раді. Держ. реєстрації НЕМАЄ.2) хто що може підсказати, порадити в цій ситуації щодо землі, який документ їм можна запропонувати подати, як вирішити цю ситуацію?3) чи варто звертати увагу на такий нюанс: Свідоцтво про реєстрацію Фермерське господарство: Фермерське господарство [qoute]НАЗВА[qoute] довідка статистики, Статут: Фермерське господарство [qoute]НАЗВА[qoute]?питань багато, але буду вдячна всім за висловлені думки. працюю я не багато (6 років) але тиснуть, мол банку все підходить, а тобі ні.