Номер повідомлення:#38
Весна :)
» 06 вересня 2008, 03:57
а мої деякі сусіди пишуть запит в МЮ і питають чи має право нотаріус сидіти на роботі більше ніж передбачено графіком. І я їду МЮ і пишу пояснення по цьому питанню:) Ну не смішно.....Да ну їх всіх головне, що наша робота нам подобається, що за кожну свою нот дію я спокійна, що мені не соромно дивитись в очі колегам, а коли я в чомусь сумніваюсь, то я десять раз перепитаю а потім посвідчу. Я люблю свою роботу, і пошел по далі наш МЮ зі свої прибамбасами, і пошлі нафіг всі наші так звані [qoute]колеги[qoute] це не ненадовго... Можливо це не сучасно, але я вірю в силу разуму, логіки і справедливості- тому і працюю нотаріусом, тому і допомагаю, тому і мені байдуже що подумають рієлтори, брокери, посередники і вся інша шушера, моя справа все розяснити і довести до відома сторін наслідки вчиненого правочину, так довести, щоб зрозуміли і допетрали, а я щоб спокійно спала. Все пора додому.. сьогодні у мене два порушення, внаслідок відвідань поважних гостей з 8 довіреностей тільки 6 встигла зареєструвати сьогоднішнім числом два штрафні:) Ох... переживу:) [B][U]Чесність, відданість, порядність - це три рушйіні сили нашої професії. [/U][/B]всім удачі, і доброї ночі:)