Форум

Інформаційний ресурс

цирк

Номер повідомлення:#1

Повідомлення M@ARINA » 12 вересня 2008, 13:04

не повірите, прийшла сьогодні на роботу, а із-за решіченого вікна кричить секретарша, щоб я не спішила, бо двері заклинило... Вже й клієнти розійшлися, а ми все не можемо їх відкрить. Витягли з вікон решітку, залізли через вікно... Оце вам і броньовані КИТАЙСЬКІ двері. Треба нові терміново куплять. Прямо зараз...
M@ARINA

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Vолодимир » 12 вересня 2008, 13:19

Це замок потрібно було ставити не дешевий , хоча в житті усе ламається і у всіх буває брак . Але на замку не економьте , а зараз викликайте [B]медвежатниів[/B] , не ламайте двері , а заменіть замок .
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення мышка - норушка » 12 вересня 2008, 13:44

мы сразу отказались от китайской бронированной, так ткак предупридили нас вовремя, что замки в них плохие и пометять его практически невозможно
мышка - норушка

Номер повідомлення:#4

Повідомлення M@ARINA » 12 вересня 2008, 14:26

Я живу в райцентрі і про медвежатників в нас чули тільки в кіно. І двері продаються китайські вже з замками. Чоловік вже двері виломив, ждем, може на 18-00 привезуть змінні замки, а може й ні...Може ще прийдеться патрулювать всі вихідні під конторою. :-)))
M@ARINA

Номер повідомлення:#5

Повідомлення notar ch » 16 вересня 2008, 20:40

ой, раджу всім не купляти китайські броньовані дварі бо то вибачте на слові фігня, поставили мені такі то тоже все з ними проблеми то не відкриваються то не закриваються, короче браковані якісь, і що самі цікаве усьо троє дверей такі(
notar ch

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Barak OBAMA » 17 вересня 2008, 21:18

Купляты можна, але разом з китайцямы. Щоб воны у ных сидилы та видчынялы йх колы туды стукають клиетнтура, або не видчынялы та казалы [qoute]нотариуса немае[qoute].
З повагою!
Barak OBAMA

Повідомлення: 1047
Дякував (ла): 41 раз.
Подякували: 299 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Marysia. » 18 вересня 2008, 14:11

слуште, а у меня фигня с любыми дверями, какие-быв ни покупала, сколько бы ни платила. То не закрываются, то не захлопываются, то сложно открываются. А моя соседка купила и поставила себе такую китайскую дверь - на удивление она работает на 5 баллов, открывается и закрывается легко. И я поняла - это мне знак, чсто не так уж легко в жизни двери для меня открываются. Все через сложности и великий труд.
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення *Женская Логика* » 18 вересня 2008, 20:16

а я була така умна.... у мене від сейфу 2 ключі...один був у мене...другий закрила в сейфі, шоб не вкрали...... прийшла лиха година, визивала медвежатників..... замок у сейфі взагалі поміняли...а кюч шо був внутрі на пам[qoute]ять залишила...на згадку про те яка я була розумна, коли запасний ключ від сейфу заховала у сейфі.....
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Повернутись в Дозвiлля, п'ятниця

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів