Форум

Інформаційний ресурс

Cемінар в Ялті

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Tancha » 15 вересня 2008, 19:38

Підскажіть, чи часто хто їздить по семінарах і чи є /[qoute]толк/[qoute] від цих поїздок?
Когда мы нарушаем закон - нас штрафуют, когда мы поступаем правильно - с нас берут налоги...
Tancha

Повідомлення: 152
Дякував (ла): 76 раз.
Подякували: 3 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Сана » 16 вересня 2008, 02:51

[qoute]Толк[qoute] бывает разный (что-то сразу вспомнилось о Винни-Пухе)... :-)Вопрос в том, что лично Вы подразумеваете под смыслом (или [qoute]толком[qoute]).К тому же, семинар семинару рознь.
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Tancha » 16 вересня 2008, 13:32

Чи роз'яснюють вони деально ті теми, які висвітлюють про тему в семінарі?
Когда мы нарушаем закон - нас штрафуют, когда мы поступаем правильно - с нас берут налоги...
Tancha

Номер повідомлення:#4

Повідомлення M@ARINA » 17 вересня 2008, 01:09

Ці семінари перш за все спілкування з колегами. А від цього толк більший ніж слухати лекції. Я їжджу рідко, бо саме на поїздки припадають якісь особисті справи невідкладні, але кілька разів була в ялті. Було дуже цікаво, пізнавально і дуже весело. Кожен отримує що хоче - хтось знання, хтось потусуватись, а хтось повалятись на пляжі...
M@ARINA

Номер повідомлення:#5

Повідомлення LL » 17 вересня 2008, 03:13

Доповідачі несли інколи таку пургу , що тільки пляж міг це компенсувати . Організація була дуже дермова , до моря півдня автобусом .
LL

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Tancha » 17 вересня 2008, 20:10

Я вже зареєструвалася. З’їжджу та сама переконаюся. Потім поділюся своїми враженнями.
Tancha

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Barak OBAMA » 17 вересня 2008, 20:58

Ялта от Марченка - рулит!!!!! Но в Ялте на таких встречах в основном оттопыриваешся. Ятла от нотариальной палаты - две большие разницы. Организаторам надо еще дорабатывать. С учетом того, что цены ломят очень серьезные - уровень ниже. Я имею в виду то, что рассматриваю семинар нотариальной палаты с точки зрения получения информации. Мне кажеться, что семинары вообще [U]не надо[/U] проводить в курортных местах, т.к. там сразу тянет на пьянку и погулять. ИМХО.
З повагою!
Barak OBAMA

Повідомлення: 1047
Дякував (ла): 41 раз.
Подякували: 299 раз.

Повернутись в Дозвiлля, п'ятниця

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів