Форум

Інформаційний ресурс

довіреність на 7 осіб?????????????

Номер повідомлення:#31

Повідомлення Альвиора » 17 вересня 2008, 20:22

А я так поняла, что ВЫ [qoute]Блондинка[qoute] Злости нет. Просто вопросы и словосочетания уж очень смАхивают на АНЕКДОТЫ про БЛОНДИНОК. А анекдоты же берутся из жизни....
Альвиора

Номер повідомлення:#34

Повідомлення Летучая Мыша » 18 вересня 2008, 02:16

а если попросят сделать доверенность на 50 человек, сделаете???? я нет. Максимум на троих делаю.Девочки не ссортесь, мы сейчас как никогда должны быть все вместе и дружны.
Коли хтось каже: "Ти не зможеш цього зробити", - зроби це двічі і не забудь відправити йому фото
Летучая Мыша

Повідомлення: 10659
Дякував (ла): 9979 раз.
Подякували: 9873 раз.

Номер повідомлення:#35

Повідомлення теріна » 18 вересня 2008, 12:08

Доброго ранку усім!А хочете, я вам почитаю ЦК??ст.244 ,,, Довіреністю є письмовий документ, що свидається однією особою іншій особі для представництва ....[qoute] Уловили ?? Так що питання колеги відносно 7-ми представників чи там 50-ти не таке вже і смішне. Ну, Льолік, де ваше каміння? :)) Тільки не забувайте, будь-ласка, що я не менше вашого працюю і не виключено, що і не гірше. Бачите, яка погода на вулиці? І що робиться в Києві???!! Давайте підтримувати один одного. І не забувать, що разом із досвідом і роками приходять і- не дуже приємні речі :((
теріна

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Льолік » 18 вересня 2008, 12:42

теріна, а у меня козырный туз!146. Представництво, яке ґрунтується на договорі, може здійснюватися за довіреністю. Нотаріуси посвідчують довіреності, складені від імені фізичної особи або юридичної особи, на ім'я однієї або кількох осіб з чітко визначеними юридичними діями, які належить учинити представникові. Довіреність та її скасування підлягають обов'язковій реєстрації в Єдиному реєстрі довіреностей, відповідно до вимог Положення про Єдиний реєстр довіреностей ( z1378-06 ). { Абзац 2 пункту 146 із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства юстиції N 111/5 ( z1378-06 ) від 28.12.2006 } В данном случае, инструкция хоть и является подзаконным актом, но не противоречит колдексу, а уточняет его:)Кстати, когда я говорил, что я работаю дольше всех и лучше всех? Нинада на меня бочку катить)
Льолік

Повідомлення: 13872
Дякував (ла): 3688 раз.
Подякували: 13263 раз.

Номер повідомлення:#37

Повідомлення Оленка Справедлива » 18 вересня 2008, 12:58

Льолік, Ваши аргументы самые аргументные аргументы в мире, их просто нереально переаргументить только потому, что это именно Ваши аргументы. :)))))))Хорошего рабочего дня.
В каждом маленьком ребёнке и в мальчишке и в девчонке, есть по 200 грамм какашек или даже полкило.
А вот в дяде, или в тёте, там уже какашек больше, и бывает так, что вовсе, целый дяденька говно! :)
Оленка Справедлива

Повідомлення: 5063
Дякував (ла): 1903 раз.
Подякували: 2115 раз.

Номер повідомлення:#38

Повідомлення теріна » 18 вересня 2008, 13:06

Я, звичайно, також роблю не тільки [qoute]від однієї особи на ім[qoute]я однієї[qoute]. Ця норма була і в старому кодексі, і так само нами ігнорувалася. Отож бо завжди пропоную піднімати тост за стале законодавство і оте [qoute]чтоб ты жил во время перемен![qoute] нас не стосувалося. І щоб інструкція не суперечила, а відповідала закону, і щоб були квоти, і щоб у нас була цехова солідарність!!! За дружбу!! Льолік! Відно роботи і стажу - це я як жіночий метод захисту :)))! Вдалого дня!
теріна

Номер повідомлення:#39

Повідомлення Vолодимир » 18 вересня 2008, 16:16

[B] Коли Ми вже навчимося бути коректними і працювати з питанням , а не давати оцінки тому хто його задав ?!! Що нам ще мало як нас зі сторони паплюжать ???[/B] Я вже не знаю які ще потрібно сказати слова щоб Ми цього не робили. Ми ж є [B]НОТАРІУСАМИ[/B] , то і давайте себе вести відповідно. З повагою та сподіванням на порозуміння .
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#41

Повідомлення Тили-тили » 18 вересня 2008, 16:51

Володимир, як завжди правий, просто нажаль [qoute]в семье не без урода[qoute], є кілька нотаріусів на форумі, які люблять поязвити, таким чином піднімаючи собі самооцінку. Просто не варто звертати увагу на такі випади, не реагувати і їх [qoute]попустить[qoute], як то кажуть. Адже в цілому-тут усі чемні та освідчені люди, які завжди підтримають та підкажуть.Шануймося.))
Тили-тили

Повідомлення: 674
Дякував (ла): 9 раз.
Подякували: 3 раз.

Номер повідомлення:#42

Повідомлення Альвиора » 18 вересня 2008, 19:28

Aleksa! [qoute][B][QUOTE]в семье не без урода[/QUOTE][/B]! Что же так зацепило? Видно вточку попали. А красивые слова все могут написать, но это не значит, что анписавший таковым является... [QUOTE][B]Шануймося.))[/B][/QUOTE] Просто смешно.....
Альвиора

Номер повідомлення:#43

Повідомлення *Женская Логика* » 18 вересня 2008, 19:33

[B]скажіть....хто після нашої критики, нашого як декому здається язвленія, не відкрив кодекс? закон? інструкцію? чи є такі???[/B]
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#44

Повідомлення Тили-тили » 18 вересня 2008, 19:47

[QUOTE]Aleksa! [qoute]в семье не без урода! Что же так зацепило? Видно вточку попали. А красивые слова все могут написать, но это не значит, что анписавший таковым является... Шануймося.))Просто смешно.....[/QUOTE]Вот-вот, Альвіора... я же говорю...
Тили-тили

Повідомлення: 674
Дякував (ла): 9 раз.
Подякували: 3 раз.

Номер повідомлення:#45

Повідомлення Feba » 18 вересня 2008, 20:01

Мы сами не местные, я не открывала законодательство, так как четко помню что по этому поводу там написано. Зачем мусолить эту тему? Ну спросил человек, ну ответили ему, и все, можно ведь остановиться.
Feba

Повідомлення: 1194
Дякував (ла): 190 раз.
Подякували: 72 раз.

Номер повідомлення:#46

Повідомлення *Женская Логика* » 18 вересня 2008, 20:04

feba, так Ви ж самі відповіли [qoute]так как четко помню что по этому поводу там написано[qoute]....бо не один раз читали...... а то про критику взагалі))))
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#47

Повідомлення notar ch » 19 вересня 2008, 01:20

я тоже робила на 7 чоловік, і що тут такого.... ніде ж не написано що не можна на 7 чоловік робити, хоч і на 10.
notar ch

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів