Номер повідомлення:#9
nata77
» 22 вересня 2008, 20:35
"Я имела в выду приблизительно такой текст, только не на дом а на квартиру: Для цього надаю їй право:#61656 здійснювати нагляд за житловим будинком, мати до нього вільний доступ#61656 укладати з відповідними установами та організаціями договори на користування електроенергією, газом, водою, телефонним зв’язком, в тому числі інтернетом та іншими комунальними послугами#61656 вносити необхідні платежі, які стосуються реалізації мого права власності на житловий будинок, в тому числі комунальні, за користування телефонним зв’язком, в тому числі інтернетом та інші необхід6ні платежі#61656 представляти мої інтереси в будь яких установах чи підприємствах, незалежно від їх підпорядкування та форм власності, в тому числі в селищній раді, житлово – експлуатаційних органа, з питань, пов’язаних з експлуатацією та управлінням житловим будинком#61656 подавати від мого імені будь-які заяви, що стосуються виконання цієї довіреності, замовляти та отримувати довідки, у тому числі (але не обмежуючись): технічну документацію, якщо у тому буде необхідність, довідки про стан житлового будинку, кількість зареєстрованих на житловій площі осіб тощо, чи інші необхідні документи#61656 наводити свої доводи і міркування з усіх питань, що виникають у ході виконання довіреності, які передбачені законодавством#61656 узгоджувати від мого імені всі питання, які можуть виникнуть в процесі реалізації довіреності#61656 розписуватися за мене#61656 здійснювати від мого імені оплату наданих послуг та/чи сплачувати державне мито, прибутковий податок або інші необхідні платежі#61656 здійснювати в разі необхідності поточний ремонт житлового будинку, ремонтувати та замінювати санітарно – технічні прилади, пристрої, які вийшли з ладу, механічне пошкодження тощо, та встановлювати нові#61656 вчиняти інші дії, передбачені чинним законодавством України для такого роду уповноважень та які будуть необхідними і доцільними для правильного й ефективного виконання цієї довіреності."