Номер повідомлення:#79
ksilex
» 24 вересня 2008, 17:39
Стаття 248. Припинення представництва за довіреністю 1. Представництво за довіреністю припиняється у разі: 3) відмови представника від вчинення дій, що були визначені довіреністю Стаття 240. Передоручення 2. Представник, який [U][B]передав [/B][/U]своє повноваження іншій особі, повинен [U]повідомити про це особу, яку він представляє[/U], та надати їй необхідні відомості про особу, якій передані відповідні повноваження (замісника). Невиконання цього обов'язку покладає на особу, яка передала повноваження, відповідальність за дії замісника як за свої власні. Стаття 250. Відмова представника від вчинення дій, які були визначені довіреністю 1. Представник має право відмовитися від вчинення дій, які були визначені довіреністю. 2. Представник зобов'язаний негайно повідомити особу, яку він представляє, про відмову від вчинення дій, які були визначені довіреністю. igor, я все ж думаю, що цей пункт можна використовувати, але не наполягаю, для такого і дискутуємо тут, можливо хтось аргументовано і заперечить чи навпаки розвине думку. А якщо вже писати постанову, то як на мене треба обгрунтувати і тим всім що писалось вище, і цим також! Все в купі, буде більш правдиво виглядати.