Номер повідомлення:#2
Весна :)
» 25 вересня 2008, 14:57
" ЗАЯВА Прошу Вас передати спадкоємцям громадянина Іванова, який проживав в ......, частину боргу в розмірі ......(......)грн. Мені відома, що сім”я Іванова проживає..........2002 року, я позичила у гр. Іванова., 2000дол. США, які зобов’язалася повернути до 2002 року, але у зв’язку з фінансовими труднощами дана сума боргу не була мною повернута вчасно. Розписки видані мною знаходились в Іванова....., і копій я не маю тому не можу надати нотаріусу, але надаю Вам для огляду рішення районного суду від......р. Іванов звернувся до суду з позовом про повернення боргу в розмірі ,........грн., Рішенням районного місцевого суду від ........2003р., позов Іванова...., задоволено в повному обсязі. Оскільки я дійсно боргую .....США, і мала намір їх повернути Іванову, але він помирає і хто є його спадкоємцями мені не відомо. Зазначену суму боргу я маю напір повертати частинами і прошу Вас прийняти від мене боржника ......, у депозит гроші в сумі .....(......)гривень і передати їх законним спадкоємцям кредитора Іванова. Дана заява складена в двох примірниках, один з яких передається нотаріусу а інший залишається для мене. До заяви додаються копії:1. рішення суду2. паспорта 3. ідентифікаційного номера року. Підпис: ПОВІДОМЛЕННЯ Шановні спадкоємці повідомляю Вас, що згідно ст. 537 Цивільного кодексу України, мною . приватним нотаріусом нотаріального округу, 2004 року прийнято на депозит для зберігання від громадянки ..... - ...гривень, як суму часткового повернення боргу гр.Іванову. Для отримання зазначеної суми Вам потрібно звернутися по місцю розташування нотаріальної контори за адресою: При собі необхідно мати :• Докази, що підтверджують Ваше право на отримання грошей, як спадкоємців Іванова• Паспорт• Довідку про присвоєння Ідентифікаційного номера• Реквізити рахунку на який можна перерахувати зазначені кошти.Приватний нотаріус"