Номер повідомлення:#14
Milla
» 16 лютого 2007, 22:41
"цей зразок розміщений на цьому ж сайті в розділі ""узагальнення нотаріальної практики"" кращі рекомендації нотаріусів:ЗРАЗОК заповіту (у разі, коли заповідач читає, але не пише) ЗАПОВІТМісто Миколаїв, дванадцятого січня дві тисячі шостого рокуЯ, КРАВЧЕНКО МИКОЛА ФЕДОРОВИЧ (ідентифікаційний номер 2828282828), 26 травня 1937 року народження, уродженець міста Миколаєва, що мешкаю в м. Миколаєві по вул. Легпромівській № 24, на випадок моєї смерті роблю таке розпорядження:все майно, належне мені за законом на день моєї смерті, де б воно не знаходилося і з чого б не складалося, заповідаю КОВАЛЕНКО НАДІЇ СЕМЕНІВНІ повністю.Зміст статей 1241, 1307 Цивільного кодексу України мені нотаріусом роз’яснено.Цей заповіт записаний нотаріусом з моїх слів, до підписання прочитаний мною вголос та у зв’язку з моєю хворобою (правої руки) на моє прохання і в мої присутності підписаний гр. Пильніковою Анжелою Сергіївною.Цей заповіт складено в двох примірниках у 10 годин 20 хвилин, з яких один залишається на зберіганні в справах приватного нотаріуса Петрової О. М. (м. Миколаїв, вул. Васляєва № 21), а другий видається заповідачу.ПІДПИС:__________________ (підпис) 12 січня 2006 року цей заповіт посвідчено мною, Петровою О. М. , нотаріусом Миколаївського міського нотаріального округуЗаповіт записаний мною, нотаріусом, зі слів заповідача Кравченка Миколи Федоровича.У зв’язку з хворобою (правої руки) заповідача Кравченка Миколи Федоровича на його особисте прохання та в його присутності текст заповіту підписано Пильніковою Анжелою Сергіївною.Особу заповідача встановлено, дієздатність його перевірено.Особу гр. Пильнікової А. С. встановлено, справжність її підпису перевірено.Заповіт прочитаний заповідачем вголос до його підписання.Зареєстровано в реєстрі за № __________Стягнуто плату ___________НОТАРІУС ______________ (підпис) (печатка) "