Форум

Інформаційний ресурс

Будь ласка допоможіть

Номер повідомлення:#1

Повідомлення таточка » 16 жовтня 2008, 13:39

Ніколи в життя не робила заяви про те що людина не одружена. Як практично це зробити, який має бути текст. А то зараз прийде постійний клієнт і мені буде не зручно його відправляти погуляти, поки я буду думати, то дуже прошу допоможіть. А він збирається одружуватись за кордоном. Наперед дякую.
таточка

Номер повідомлення:#2

Повідомлення katya » 16 жовтня 2008, 13:51

0
katya

Повідомлення: 3909
Дякував (ла): 4726 раз.
Подякували: 3660 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Москв@ » 16 жовтня 2008, 13:51

У меня есть образец заявления. Может быть Вам такое заявление подойдет.
Москв@

Номер повідомлення:#4

Повідомлення таточка » 16 жовтня 2008, 14:52

Дуже дякую!!!! Скористалася. Вибачте, що полінувалась сама, просто справді потрібно було теміново. Ще раз дякую.
таточка

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Москв@ » 16 жовтня 2008, 15:07

Не за что.
Москв@

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Tany » 16 жовтня 2008, 16:35

Хоть и поздно, но вот еще мой образецКомпетентним органамПІБ, (паспорт СМ, виданий ….ським МРВ ГУ МВС України в ююююській області 21 квітня 1999 року), мешкаю за адресою: …..ська область, місто …., вулиця Ч…ська, будинок 24,ЗаяваЯ, ПІБ, перебуваючи при здоровому розумі, ясній памяті та діючи добровільно, розуміючи значення своїх дій, без будь-якого примусу як фізичного так і морального, цією заявою повідомляю, що перебував у зареєстрованому шлюбі на території України з 11.06.1994року по 18.11.2003 року. На даний час у зареєстрованому шлюбі, як на території України, так і за її межами, не перебуваю.Про відповідальність за приховування перешкод до реєстрації шлюбу та про надання недостовірної інформації я, ПІБ, нотаріусом попереджений відповідно до чинного законодавства України.Текст цієї заяви мною прочитаний, її зміст зрозумілий і відповідає моїй волі.Двадцять восьмого березня дві тисячі восьмого рокуПідпис_____________________________________________
Tany

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Hammer » 16 жовтня 2008, 18:17

0
Hammer

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Hammer » 16 жовтня 2008, 18:19

0
Hammer

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів