Форум

Інформаційний ресурс

Терміново. ввезене дипломатом авто

Номер повідомлення:#1

Повідомлення agapa » 31 жовтня 2008, 19:18

Щановні колеги! до мене потрапив тимчасовий реєстраційний талон на ТЗ, виданий у вересні цього року, авто ввезене дипломатом, в особливих відмітках - мито 100%, заборонено передоручення та відчуження протягом одного року. На Вашу думку, чи можемо ми зробити на такий автомобіль довіреність на імя сина цього дипломата на представництво інтересів власника ТЗ (я маю на увазі керувати автомобілем) або хоча б на отримання постійного реєстраційного талону. Я вважаю що ні, але не можу знайти нормативну базу з цього приводу. Дякую
agapa

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Dali » 31 жовтня 2008, 20:37

На скільки я пам'ятаю в тій постанові по тимчасово ввезених авто було написано про заборону видачі довіреностей за винятком батьків,дітей, подружжя і, вроді би, братів і сестер. Але читала я це вже давненько. Може щось змінилося.
"Порядочность и честность – слишком дорогие подарки. И не стоит их ждать от дешёвых людей." Вуди Аллен.
Dali

Повідомлення: 22192
Дякував (ла): 40106 раз.
Подякували: 39138 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Чайка » 31 жовтня 2008, 21:15

Доверенность делать нельзя
Чайка

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Летучая Мыша » 01 листопада 2008, 00:30

было письмо МЮУ, о том что низя делать доверенности на т/с что стоят на учете не на территории Украины и ввезены в Украину временно.
Коли хтось каже: "Ти не зможеш цього зробити", - зроби це двічі і не забудь відправити йому фото
Летучая Мыша

Повідомлення: 10660
Дякував (ла): 9979 раз.
Подякували: 9873 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів