Форум

Інформаційний ресурс

Відповідь в держнотконтору про заповіт

Номер повідомлення:#31

Повідомлення notarator » 08 листопада 2008, 00:50

Господа ЧАСТНИКИ!!! Я посмотрю на Ваше отношение к этой теме если Вы после 01.06.2009г. будете заниматься выдачей наследства. Зав.господарством я считаю, что Золотая Рыбка дала Вам правильный ответ и приветствую Боцмана!!!!
notarator

Номер повідомлення:#32

Повідомлення LL » 08 листопада 2008, 01:28

Почитайте ст. ст. 4 та 5 нашого закону , вони надають таке право нотаріусам ( в тому числі державним ) , просто ми не користуємося цим і тому багато чого втрачаємо . За рахунок цього Ми могли б , наприклад , суттєво зменшити роботу рієлторам , але нам ще доки ліньки працювати по повній , правда фінансовий криз мабуть скоро навчить .
LL

Номер повідомлення:#33

Повідомлення да » 08 листопада 2008, 01:35

Хорошо, а если запрос без печати?
да

Номер повідомлення:#34

Повідомлення LL » 08 листопада 2008, 01:38

Я міркую , що це вже питання єдиної практики і його потрібно вирішити централізовано , а ось цим на сьогодні повинна займатися самоврядна організація .
LL

Номер повідомлення:#35

Повідомлення Зав.господарством » 08 листопада 2008, 11:46

Дуже дякую за поради. Для себе зробив такий висновок: 1. Відповідь треба давати. 2. Моя відповідь не розголосить особу нових спадкоємців та конкретний перелік майна. 3. Відповідь дозволить держнотаріусу вчинити дії передбачені законом для наступної видачі свідоцтва про право на спадщину ВИЗНАЧЕНИМ ЗАКОНОМ ОСОБАМ - тобто: спадкоємцю за останнім заповітом (ЯКЩО з'явиться) або спадкоємцям за законом або за рішенням суд спадщина буде визнана відумерлою (до речі, коли суд мене спитає про зміст заповіту, при розгляді справи про відумерлість спадщини, я відповім суду дуже змістовно, що дозволить суду, в разі необхідності, розшукати особу визначену в заповіті).
Зав.господарством

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Зав.господарством » 08 листопада 2008, 13:35

Єдине прикро, що наше горезвісне законодавство довело до того, що як контрдоводи чую тількі емоції та [qoute]практику[qoute](а мы всегда так делали).
Зав.господарством

Номер повідомлення:#37

Повідомлення MG » 08 листопада 2008, 14:21

Зав.господарством: відповідь давати треба, бо якщо це спадкодавець відносно якого і спадкова справа і заповіт інш. нотаріуса, держнотаріус відповідно до ст.63 ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute] зобов[qoute]язаний повідомити всих спадкоємців, про яких відомо про відкриття спадщини. А це робиться до закінч. 6-місячного строку.
MG

Повідомлення: 18358
Дякував (ла): 39726 раз.
Подякували: 28198 раз.

Номер повідомлення:#38

Повідомлення Золотая Рыбка » 08 листопада 2008, 14:25

Я сегодня была [qoute]дежурная[qoute] на безсплатных консультациях в госконторе (по заданию УЮ на исполнение наказа МЮ) и знаете какой вывод я сделала?Я НЕ ХОЧУ ОФОРМЛЯТЬ НАСЛЕДСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Дорогие мои частники, когда мы начнем оформлять наследство (особенно те, кто их никогда не оформлял) мы еще очень горько пожалеем об этом [qoute]одолжении[qoute] нашего МЮ!!!!!!!!!
Золотая Рыбка

Повідомлення: 10182
Дякував (ла): 4161 раз.
Подякували: 8070 раз.

Номер повідомлення:#39

Повідомлення Зав.господарством » 08 листопада 2008, 14:28

MG! Я розумію зміст ст.63, але не хочу формально порушувати статтю 8 і НЕ БІЛЬШЕ!
Зав.господарством

Номер повідомлення:#42

Повідомлення Зав.господарством » 08 листопада 2008, 14:36

Золотая Рыбка. Дивна ситуація з цими консультаціями. Ви приймаєте громадян в держнотконторі, приватний нотаріус, з метою надання консультацій.... дивний наказ МЮ.... Я якщо до Вас циєї миті звернеться громадянин із проханням посвідчити копію або заяву або довіреність?....Ви ж нотаріус, маєте (повинні) вчинити нотаріальну дію... А є нотаріуси, яких командирують в села..., як вони будуть відмовляти? Тікати, щоб не вчиняти дію? Той Наказ - суцільний популізм.
Зав.господарством

Номер повідомлення:#44

Повідомлення Зав.господарством » 08 листопада 2008, 14:41

L! Практику я розумію, я про теорію. Про статтю 8. І ще я завжди ХОЧУ МАТИ МАКСИМАЛЬНУ МОЖЛИВІТЬ, БУДЬ-ЯКОЇ МИТІ, на звинувачення та підозру в порушенні ЗАКОНУ, жорстко та впевнено відповісти БУДЬ-КОМУ (немитому бомжу, покаліченій бабусі, начальнику ГУЮ, слідчему з овс ГПУ, [qoute]аблокату[qoute]).
Зав.господарством

Номер повідомлення:#46

Повідомлення Зав.господарством » 08 листопада 2008, 14:45

L! У нас також направляють в села, але [qoute]дідівщина[qoute] як в армії, старих [qoute]не чипають[qoute] та і кількість нами вчинених нот. дій та наданих безоплатних консультацій, дозволяє керівництву, як мені здається, зробити висновок, що нам [qoute]ніколи[qoute] ще й по селах [qoute]розїжджати[qoute].
Зав.господарством

Номер повідомлення:#48

Повідомлення Зав.господарством » 08 листопада 2008, 14:47

L.Ідеаліст. Але я ж кажу [qoute]ХОЧУ МАТИ МОЖЛИВІСТЬ[qoute]!!! ХОЧУ, не завжди можу, але наполегливо ХОЧУ. Ви абсолютно праві, з нашим законодавством це дуже важко.
Зав.господарством

Номер повідомлення:#50

Повідомлення Зав.господарством » 08 листопада 2008, 14:49

L. Міський, приватний.
Зав.господарством

Номер повідомлення:#52

Повідомлення Зав.господарством » 08 листопада 2008, 15:06

L, Вони це ВІДЧУВАЮТЬ!!!! Нутром чують. А може лякаються, що в селах наші консультації спичинять масові селянські заворушення з приводу порушень владцями земельного законодавства.
Зав.господарством

Номер повідомлення:#54

Повідомлення Альвиора » 08 листопада 2008, 15:24

Всегда даю ответы на такие запросы. Скоро будем оформлять наследство. Так что и мы будем делать такие запросы..... Хотя в принципе [B]Зав. господарством [/B]прав.
Альвиора

Номер повідомлення:#55

Повідомлення Золотая Рыбка » 08 листопада 2008, 15:26

[qoute]А як вони у Вас вираховують скільк Ви їх надали, адже облік безоплатних консльтанцій не ведеться?[qoute]Как это не ведется? Еще как ведется. Причем клиент ставит свою подпись и надо указывать ФИО и полный адрес!
Золотая Рыбка

Номер повідомлення:#57

Повідомлення Золотая Рыбка » 08 листопада 2008, 15:32

Это у вас нет отчетности. А у нас госконторы завели специальную книгу здоровую прездоровую [qoute]Консультации частных нотариусов в ... гонотконторе[qoute] и мы туда все записываем - кто из нотариусов Был на приеме, сколько члк обратилось, ФИО, адрес, какие консультации, подпись клиента и т.д.и ЭТО еще контролируется. Звонят из УЮ-нотариус такой-то на приеме? чем занимается? А иногда даже из облУЮ приезжают лично!
Золотая Рыбка

Номер повідомлення:#58

Повідомлення Зав.господарством » 08 листопада 2008, 15:34

А ще й журнал особистого прийому громадян можна (треба або необхідно) вести....
Зав.господарством

Номер повідомлення:#59

Повідомлення Альвиора » 08 листопада 2008, 15:36

Зав.господарством! Что за фигня? Я не веду никаких таких журналов.
Альвиора

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів