Номер повідомлення:#17
SAVA
» 02 березня 2007, 12:32
"Ситуация была совершенно другая. Но так для обсуждения и размышления:У Г О Д Апро відшкодування матеріальної та моральної шкодиМісто ___________, двадцять шостого березня дві тисячі четвертого року.Ми, що нижче підписалися: _________________, ідентифікаційний номер , що мешкаю в ___________________ по ___________________, буд.14, кв.7, та __________________________, ідентифікаційний номер , що мешкаю в в __________________________ по _____________________, буд.14, кв.7, - уклали цей договір про таке:1. Я, _________________., керуючи належним мені автомобілем марки _______________, державний номерний знак якого _________, 08 травня 2002 року вчинив автоаварію, в результаті чого спричинив тілесні ушкодження _____________2. Цією угодою ми, ___________ та ____________, встановлюємо, що матеріальна шкода, заподіяна в результаті аварії, складає 1400 (одна тисяча чотириста) гривень.3. Ми _____________ та _________________, встановлюємо, що моральна шкода заподіяна в результаті аварії, складає 600 (шістсот гривень).4. Я, ___________________, в рахунок відшкодування заподіяної матеріальної та моральної шкоди сплатив, а я, __________________, погоджуючись з розміром відшкодування і підтверджуючи тим самим відсутність зі свого боку будь-яких інших матеріальних та моральних претензій, отримав від ________________2000 (дві тисячі) гривень до підписання цього договору.5. Всі витрати, повязані з нотаріальним оформленням цього договору сплачує ____________________6. Цей договір складено та підписано в трьох примірниках, один з яких зберігається у справах приватного нотаріуса _________________ міського нотаріального округу ___________________, а інші видаються сторонам.ПІДПИСИ: __________________ /________________/ __________________ /О.В.Мелешко/ березня 2004 року цей договір посвідчено мною, ___________________., приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу.Договір підписано сторонами у моїй присутності.Особу сторін встановлено їх дієздатність перевірено.Зареєстровано в реєстрі за № ________.Стягнуто плати__________грн.Приватний нотаріус ________________"