Форум

Інформаційний ресурс

Іспит відповіді на тести.

Номер повідомлення:#241

Повідомлення АЙРИН » 07 листопада 2008, 01:12

Так, здавали. З 10 здало 2.
АЙРИН

Повідомлення: 8
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#242

Повідомлення оксана84 » 11 листопада 2008, 01:33

[B]Надін[/B]ДУЖЕ ПРОШУ ВИШЛІТЬ ЩОСЬ НОВЕ З ТЕСТІВ. Я НОВЕНЬКА НА ЦЬОМУ ФОРУМІ. ТІЛЬКИ ПОЧАЛА СТАЖУВАТИСЬ. МОЖЛИВО Є ПЕРЕЛІК ЗАДАЧ БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНА ЗА ДОПОМОГУ
оксана84

Номер повідомлення:#243

Повідомлення оксана84 » 11 листопада 2008, 01:36

[B]Надін [/B]МОЯ АДРЕСА OXANALITOT@MAIL.RU.БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ
оксана84

Номер повідомлення:#244

Повідомлення Elenochka » 11 листопада 2008, 16:16

Добрий день всім на форумі! Маю попередні тести, майже всі питання опрацювала. Хотілося б отримати щось новеньке. Підскажіть, будь-ласка питання 70 (щодо відмітки нотаріуса на чому? про припинення повноважень виконавця заповіту).
Elenochka

Номер повідомлення:#246

Повідомлення Nataly -77 » 11 листопада 2008, 20:42

У меня на экзамене попался такой вопрос: Нотаріус при засвідченні вірності перекладу:а) засвідчує вірність перекладу і справжність підпису перекладачаб) засвідчує вірність перекладу в) засвідчує справжність підпису перекладача п. 265 Инструкции: нотаріус засвідчує вірність перекладу документа з однієї мови на іншу, якщо він знає відповідні мови. Якщо нотаріус не знає відповідних мов, переклад документа може бути зроблено перекладачем, справжність підпису якого засвідчує нотаріус. Как тут однозначно ответить?! До сих пор не знаю, зачли мой ответ в) как правильный или нет! :-(
Nataly -77

Номер повідомлення:#248

Повідомлення Elenochka » 12 листопада 2008, 13:34

Надін, відповідь знайшла, дякую, оскільки на це питання державний нотаріус відповіді не знає, так як на практиці з цим ніколи не стикався. Ще запитання, ви вчора здавали іспит? Скільки бажаючих стати нотаріусом?
Elenochka

Номер повідомлення:#250

Повідомлення Miri » 12 листопада 2008, 14:35

Cкажите пожалуйста, может я не в тему, после окончания стажировки у вас через какое время был назначен єкзамен?
Miri

Номер повідомлення:#260

Повідомлення Драсте ) » 17 листопада 2008, 18:16

Но так же паскудно видно на документе :)))А на ободе пишется всё: ФИО, округ, НОТАРИУС + сидетельство №Вот только Герба не хватает
Драсте )

Повідомлення: 183
Дякував (ла): 4 раз.
Подякували: 31 раз.

Номер повідомлення:#263

Повідомлення vika_82 » 26 листопада 2008, 13:18

Здравствуйте, прежде хочу поблагодарить Вас за помощь в подготовке к экзаменам, особенно Skoda L, МГ и Надін, а также остальных участников форума!!! Я сдавала экзамен в Харькове, как все готовилась, переживала очень помог форум, действительно попалось много из него, но не повезло - задача попалась с долями, трансмиссией и обязательной долей ... не сдала. Теперь решила попробовать в Киеве. Только зарегистрировалась и была бы очень благодарна за какой-нибудь образец заявления! Мой адрес vika82_rud@mail.ru или на форум.
vika_82

Повідомлення: 2
Дякував (ла): 0 раз.

Номер повідомлення:#264

Повідомлення Miri » 27 листопада 2008, 01:38

"Документи, в яких викладено зміст договору, що посвідчуються в нотаріальному порядку, подаються нотаріусу:а) у кількості примірників установлених за згодою сторін за договоромб) в одному примірникув) в залежності від кількості сторінок на яких викладений договірг) не менше ніж у двох примірниках.Помогите, не могу понять суть вопроса...."
Miri

Номер повідомлення:#266

Повідомлення Miri » 27 листопада 2008, 14:09

Спасибо НАДІН, меня сбило с толку [qoute]подаються нотариусу[qoute]...
Miri

Номер повідомлення:#267

Повідомлення annwell » 01 грудня 2008, 13:36

Вітаю Вас усіх!!!Приємно вражає Ваша допомога один одному. Насправді, багато почерпнула із обговорення Вами тих питань, які мали для мене значення при підготовці до іспиту. Я би Вас дуже просила, хто має будь-які тести чи ін. завдання, що стосуються іспиту після стажування, вислати мені на адресу annwell@ukr.netЗавчасно вдячна.
annwell

Повідомлення: 171
Дякував (ла): 13 раз.
Подякували: 23 раз.

Номер повідомлення:#268

Повідомлення Skoda L » 01 грудня 2008, 17:08

0
Skoda L

Номер повідомлення:#269

Повідомлення Danna » 01 грудня 2008, 20:35

Так что решили с печатью, я нигде не нашла упоминания о номере свидетельства, хотя на всех печатях (которые я видела) по краю он есть!!! Чем регламентируется?
Danna

Повідомлення: 290
Дякував (ла): 25 раз.

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]