Номер повідомлення:#27
Рибка
» 21 листопада 2008, 04:08
Вал - ви мене просто дивуєте...Оце я собі уявляю, як нотаріус зі стажем риється по кодексам і називає вам статтю, що підходить до ваших тестів:))))))))) юморист ви.[B]от скажіть чесно, ваш керівник хотів вас стажувати? ви оплатили його труд? ви його поважаєте?[/B]мабуть на всі питання відповідь буде одна. НІ То чого ви хочете від нього. Є дуже проста народна мудрість: бесплатний сир тільки в мишеловці. Ви вимагаєте, щоб нотаріус передав вам знання... а що ви дасте йому взамін??? А може нотаріус вам зобовязаний??? Керівнику стажувння в принципі не потрібні ваші промлеми, і тільки вам їх вирішувати, але з тону ваших повідомлень ваші відносини не склались:( це дуже погано. Вам треба в корні переглянути своє відношення до керівника стажування, подумати чим ви можете зацікавити його, чим ви можете йому віддячити і це тільки у ваших інтересах, зробивши це ви отримаєте віддачу, [U]а в іншому випадку ви отримаєте те на що заслужили.[/U] Ви працювали в суді, це дуже великий+, а розсуждаєте вибачте,як школяр пятикласник. Моя дочка і та знає, що в житті нікому нічого не дістається за дарма і рано чи пізно за все треба платити:)))) І не має значення що у керівника 700 дій, адже він працює мінімум 7 років, і це вже про щось да говорить. Нехай він не має великого різновиду нотдій, але не вам його судити. Не ображайтесь на мене за те, що я вас критикую, але відностесь до людей так як ви хочете, щоб відносились до вас, і просто поставте себе на місце вашого нотаріуса.