Форум

Інформаційний ресурс

Посвідчення договору позички транспортного засобу(чи потрібні витяги з реєстру))

Номер повідомлення:#1

Повідомлення ЮМ » 14 листопада 2008, 17:10

Підскажіть будь-ласка,чи потрібно брати довідки з Єдиного реєстру рухомого майна та про податкову заставу, до договору позички транспортного засобу,якщо в інструкції про це нічого не сказано(де ще можна прочитати про це якусь інформацію,саме по роухомому майні),бо по цьому договору в мого клієнта є податкова застава,можливо хтось мав з цього приводу якусь практику??????
ЮМ

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Veдьмо4ка » 14 листопада 2008, 17:22

[qoute]довідки з Єдиного реєстру рухомого майна [B]та[/B] про податкову заставу[qoute]... вообще-то в справке из ЄРРМ высвечиваются и залоги и податкові застави...п. 47 Инструкции - конечно об отчуждении и залоге, п. 100 Инструкции конечно тоже о залоге, но если провести аналогию?!....
Лучше быть любимой врединой, чем никому ненужным совершенством!
Зображення
Veдьмо4ка

Повідомлення: 3855
Дякував (ла): 708 раз.
Подякували: 536 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення даня » 14 листопада 2008, 17:54

Обсуждали оренду недавно. Поищите
даня

Повідомлення: 83
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 5 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення ЮМ » 14 листопада 2008, 18:37

Нулевой Аркан - про те ,що висвічується я знаю, але при перевірці було зауваження з приводу, що на заставу рухомого майна береться лише одна довідка з рухомого майна, враховуючи ці помилки та за узгодженням з Інформюст, беремо дві довідки (податкову та заставу рух.майн.).в п. 47 йдеться про ВІДЧУЖЕННЯ нерухомого та рухомого майна, хіба це можна віднести чи прирівняти до договору позички, адже це не відчуження? а в п. 100 про заставу (де можливе відчуження в подальшому). Дякую за відповідь.
ЮМ

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Сана » 15 листопада 2008, 03:05

И у нас тоже банки без проблем дают такое согласие, чтобы транспортное средство приносило деньги на выплату кредита...
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення ЮМ » 17 листопада 2008, 19:52

*INNA*- одним словом ви важаете, що незалежно від того, що ми укладаемо договір позички (що не є договором відчуження, а є договором безоплатного КОРИСТУВАННЯ) ми також для перестереження повинні брати довідочки про відсутність податкової та арештів на рухоме майно, тоді в такому разі виходить якась несенітниця, а на підставі чого вимагати зняття арешту чи податкової якщо такі існують (то тоді і при посвідченні довіреність на право керування (користування) транспортним засобом потрібно перевіряти чи (т-ний засіб не під арештом) ????? Чи просто прикинутись шлангом,та на підставі п.47.... відмовити чи попрохати просто зняти арешт та податкову??????????
ЮМ

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Вика С » 03 грудня 2008, 20:42

Витяг з реєстру рухомого майна береться обовязково
Вика С

Повідомлення: 179
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 5 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot]