Номер повідомлення:#12
aleksey 0401
» 05 грудня 2008, 13:43
"Привожу образец сделанный мной для критики :))Д О В І Р Е Н І С Т Ьмісто ..............., п'яте грудня дві тисячі восьмого рокуЯ, громадянка України ........., ідентифікаційний номер ..........., паспорт громадянина України ........., виданий ......................... 30 серпня 2007 року, що зареєстрована та мешкаю за адресою: ................................, уповноважую громадянку України ..................., ідентифікаційний номер ........., паспорт громадянина України ............., виданий ............. 20 лютого 2004 року, що зареєстрована та мешкає за адресою: ..................................., бути моїм представником у відповідних підприємствах, установах, організаціях, незалежно від форм власності та галузевої належності, у нотаріальних органах, у БТІ м. ..............області при оформленні договору купівлі-продажу належної мені на праві спільної власності квартири № 102 (Сто два) в будинку № 11 (одинадцять) на кварталі ........... у місті ...................області та продати квартиру за ціну та на умовах за власним розсудом мого представника.Для виконання вказаних у цій довіреності повноважень представнику, надається право: вести представляти мої інтереси у відповідних органах нотаріату в податкових органах з питань сплати зборів та податків банківських установах інших установах, підприємствах та організаціях, зокрема, в комунальному підприємстві бюро технічної інвентаризації міста ....................області з питань отримання будь-яких витягів з реєстру прав власності на нерухоме майно (довідок характеристик), необхідних для виконання повноважень, визначених цією довіреністю, і реєстрації правовстановлюючого документу вести будь-які переговори з фізичними та юридичними особами стосовно укладення договору купівлі-продажу, його умов подавати та одержувати будь-які заяви (в тому числі стосовно мого сімейного стану, стосовно належності мені квартири на відповідному речовому праві, стосовно надання згоди співвласникам на укладення договору купівлі-продажу спільно набутої квартири), довідки, документи дублікати тощо укладати та підписувати будь-які договори цивільно-правового характеру, необхідні для виконання повноважень вказаних в довіреності, сплачувати необхідні платежі, збори та податки, розписуватися за мене на документах, заявах, договорах отримувати належні мені гроші за продаж квартири, а також виконувати всі інші дії в межах та обсязі, передбачених чинним законодавством України для цього роду повноважень.Зміст ст. ст. 237-239, 241, 244, 248-250, 1000-1009 Цивільного кодексу України, ст.ст. 65, 72, 74 Сімейного кодексу України, ст.ст. 1, 11 Закону України „Про податок з доходів фізичних осіб” мені, ........................., нотаріусом роз’яснено, при передачі цієї довіреності моєму представнику зобов’язуюсь довести до її відома необхідність дотримання вищезазначених норм закону. Положення про Єдиний реєстр довіреностей, затвердженого наказом Міністерства юстиції України № 111/5 від 28.12.2006 року, мені, довірителю, нотаріусом роз’яснено, від одержання витягу про внесення реєстраційного запису до Єдиного реєстру довіреностей я відмовляюсь.Текст довіреності мною особисто прочитаний.Довіреність видана на підставі усного договору доручення, укладеного між мною та моїм представником, строком на один рік та дійсна до ........ грудня дві тисячі дев’ятого року.Підпис: _______________________________________________________________________________«05» грудня 2008 року ця довіреність посвідчена мною, ............приватним нотаріусом ..........................Довіреність підписана .........................у моїй присутності.Особу її встановлено, дієздатність перевірено.Зареєстровано в реєстрі за № _______.Стягнуто плати згідно з ст. 31 Закону України „Про нотаріат”.Приватний нотаріус ....................Критикуйте господа! Я готов :)) Хочу пояснить: я специально не писал [qoute]належної мені на праві спільно СУМІСНОЇ власності[qoute]. Потому что по договору мені так и не понятно - спільна сумісна чи часткова, хотя если части не определены договором мены, то скорей всего СУМІСНА , однако я решил избежать этого слова."