Форум

Інформаційний ресурс

тема тизх, хто щойно почав освоювати лани нотаріату

Номер повідомлення:#32

Повідомлення Miri » 05 грудня 2008, 15:40

Honey, можно еще взять номенклатуру примерную, и по ней каждое действие изучить от и до. Я сама так готовлюсь, и постепенно у меня собираються все нормативные акты. И ничего в голове не путаеться.
Miri

Номер повідомлення:#34

Повідомлення Honey » 05 грудня 2008, 15:43

так книжки цих авторів непогані.але: часто-густо їх думка не співпадає з думкою міністерства. наприклад, чи може довіреність видаватися від імені двох людей? вони кажуть - так. міністерство іншої думки. Чи вважаєте Ви ефективним вчити саме напам[qoute]ять статті ЦК, ЗК,Закону України про нотаріат та ін чи достатнім буде читати їх всі.
Honey

Номер повідомлення:#35

Повідомлення Honey » 05 грудня 2008, 15:44

v.luscheko@gmail.com
Honey

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Miri » 05 грудня 2008, 15:45

Кабы не было зимы скиньте мне пожалуйста, для общего развития так сказать. ltcgthfljc@rambler.ru Спасибо большое.
Miri

Номер повідомлення:#39

Повідомлення Miri » 05 грудня 2008, 16:36

Наизусть учить думаю не нужно, просто запомнить основные моменты, мне проще стажироваться, т.к. есть опыт работы помощником 6 лет, поэтому я в основном налегаю на законодательство. А вот инструкцию и Закон, пока все тесты и задачи решите, она наизусть и запомниться....
Miri

Номер повідомлення:#40

Повідомлення Miri » 05 грудня 2008, 16:38

На семинар не поеду, далеко это для меня, я лучше в это время поучусь.. Думаю тему на семинаре на форуме обсудят потом..
Miri

Номер повідомлення:#42

Повідомлення Honey » 08 грудня 2008, 10:49

как бы не было зимы... я чекаю на Ваш мейл.))
Honey

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів