Номер повідомлення:#6
Пуся
» 08 грудня 2008, 15:32
По доверенности поверенный действует от имени и в интересах доверителя и не вправе совершать правочины в своих интересах (п.3 ст. 238 ЦК).[B]гіци,[/B] если авто принадлежит гражданину [B]А,[/B] а вы на его автомобиле будете возить, свою, простите, попу, то здесь и зайцу понятно, что вы действуете в своих интересах Можно сделать доверенность следующего образцапредставляти мої інтереси в експертних компаніях, в тому числі в Страховій компанії з усіх питань повязаних зі страхуванням належного мені автомобіля, одержувати необхідні довідки та документи, вирішувати всі питання повязані з Дорожньо-транспортною пригодою, укладати договори про відшкодування заподіяної шкоди, сплачувати транспортні податки, вчиняти інші юридично значимі дії, пов”язані з цією довіреністю.для цього надаю йому право керуватиналежним мені на підставі Свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, ______________ автомобілем марки _______________, _________________ року випуску, шасі (кузов, рама) №_____________________, реєстраційний номер ___________________, зареєстровано УДАІ ГУ МВС України в м.Києві від ____________________________-року.Тоесть, здесь видно, что вы действуете в интересах доверителя, а не в своих интересах. И в чем проблема сделать талон?????????????????