Номер повідомлення:#2
Бокарнея
» 28 жовтня 2008, 13:10
По поводу права собственности я писала так: 1.6. Право власності на земельну ділянку виникає у Покупця після повного розрахунку за цим договором і одержання ним державного акту на право власності на земельну ділянку. И еще: 2.1. Продаж земельної ділянки зроблений за домовленістю сторін за 62 300,00 гривень (шістдесят дві тисячі триста гривень), з яких 37 300,00 (тридцять сім тисяч триста гривень) я, Продавець, одержав від Покупця готівкою до підписання цього договору. Суму, що залишилася, у розмірі 25 000,00 (двадця-ть п’ять тисяч гривень) я, Покупець, зобов’язуюся сплатити Продавцю в строк до 15 січня 2009 року (п’ятнадцятого січня дві тисячі дев’ятого року).При цьому сторони домовилися про те, що сума, що залишилася, має складати не менш 5 000,00 (п’яти тисяч) доларів США за курсом Національного Банку України на момент (дату) повного розрахунку.Розрахунок має бути здійснено в місті ХХХХХ з одночасним підтвердженням цього факту письмовою заявою Продавця, що є невід’ємною частиною цього договору, справжність підпису на якій повинна бути засвідчена нотаріально.И последнее: 5.5. Цей договір складений і підписаний в двох примірниках, один із яких залишається на збереженні в справах приватного нотаріуса ХХХ міського нотаріального округу ххх (м. ХХХ, вул. ххх, б.Х, кв.ХХ), другий екземпляр за згодою сторін до повного розрахунку за цим договором видається на руки Продавцю, а після повного розрахунку та підписання Продавцем відповідної заяви, другий екземпляр цього договору разом із вищевказаною заявою видається на руки Покупцю.Последний пункт предложила больше для подстраховки продавца, да и себе спокойнее.