Форум

Інформаційний ресурс

нотаріат

Номер повідомлення:#2

Повідомлення pipa » 25 березня 2007, 01:40

вважаю що можна але ця заява не буде мати ніякого значення, це можна зробити лише договором наприклад шлюбним.
pipa

Номер повідомлення:#4

Повідомлення pipa » 25 березня 2007, 16:50

і що ви по заяві про то що він(вона) не буде претендувати на свою частку в спільному майні яке було набуто в період перебування в зареєстрованому шлюбі візьмете в подальшому продасте без згоди чоловіка(дружини)? думаю що це не буде правильно, хоча підписи ви засвідчити можете на такій заяві, але поясніть клієнтам що це простий клаптик паперу.
pipa

Номер повідомлення:#5

Повідомлення notarius 71 » 26 березня 2007, 15:20

повністю підиримую 555
notarius 71

Повідомлення: 578
Дякував (ла): 56 раз.
Подякували: 55 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення georg » 26 березня 2007, 16:07

Ответ см. Довыдник нотарыуса №2-3 за 2005г с образцами заявлений
georg

Повідомлення: 130
Дякував (ла): 54 раз.
Подякували: 29 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення нло » 26 березня 2007, 16:53

А якщо, наприклад, є рішення суду про те, що сторони (колишнє подружжя)досягли мирової угоди щодо майна, а БТІ вимогає від чоловіка нотаріально засвідчену заяву про відмову від матеріальних претензій до колишньої дружини, чи може нотаріус зробити справжність підпису на такій заяві (за формою, як наприклад, заява продавця про повний розрахунок при договорі купівлі-продажу з розстроченням платежу) ?
Трудно плясать под чужую дудку, когда бьешься рыбой об лед
нло

Повідомлення: 1025
Дякував (ла): 648 раз.
Подякували: 156 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення notaOV » 26 березня 2007, 21:50

"Интересно, а БТИ - это бюро ТЕХНИЧЕСКОЙ инвентаризации или бюро ЮРИДИЧЕСКОЙ инвентаризации? Они то с какой стороны супругом интересуются?ЛекаЯ такое заявление, как вы предложили, называю ""Обещание быть хорошим"".Супруг сегодня дал слово, завтра забрал. Супруг может только дать ( или не дать) согласие на отчуждение конкретной недижимости.И если сделка состоялась, удостоверена и заявление- согласие супруга принято и зарегистрировано, то отменить ( или отозвать) его уже нельзя."
notaOV

Повідомлення: 1378
Дякував (ла): 596 раз.
Подякували: 502 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення тая » 27 березня 2007, 14:14

КОМПЕТЕНТНОМУ ОРГАНУ …………………………… зареєстрована: ……………………………..……………………………………….. ЗАЯВА Я, ..........................., повідомляю, що мені відомо про намір мого чоловіка – ....................................... купити домоволодіння ..................., що розташовано в м............................................... Цим заявляю, що не заперечую против цього та, що вказане вище домоволодіння .............. купує за гроші, які належать йому на праві особистої власності. Зміст ст. 57 Сімейного кодексу України, мені нотаріусом роз’яснено, відповідно до якої майно, набуте чоловіком у час шлюбу, але за кошти, які належали йому особисто, є його особистою власністю. Згідно з цім я, ………………………, перебуваючи при здоровому розумі, ясній пам’яті та діючи добровільно, розуміючи значення своїх дій та правові наслідки цієї заяви, визнаю що зазначене домоволодіння не відноситься до спільного сумісного майна подружжя.
тая

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Провинциалка » 28 березня 2007, 20:33

"С такими заявлениями стараюсь не связываться, сейчас между сторонами любовь - согласны на все, завтра - развод, и начинается.. а если дело дойдет до суда... дальше сами знаете что... Имущество, которое при подписании договора было личной собственностью завтра суд запросто признает совместной. А дальше, как всегда, виноватым сделают нотариуса, ведь клиент ""не читал, если читал, то не понял, если понял, то не так"". "
Провинциалка

Повідомлення: 2902
Дякував (ла): 3294 раз.
Подякували: 6737 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів