Форум

Інформаційний ресурс

Посвідчила договір к-п, правовстановлюючим документом було Свідоцтво про право власності на...

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Svetka Sokolova » 20 січня 2009, 13:51

Посвідчила договір к-п, правовстановлюючим документом було Свідоцтво про право власності на житло. В Свідоцтві є таке речення: Характеристика квартири та її обладнання наведені у Технічному паспорті, який є складовою цього Свідоцтва. Залишила оригінал Тех паспорті і звичайно Свідоцтво. Сьогодні прийшли клієнти і кажуть що їм БТІ відмовляє в реєстрації оскільки немає оригінала ТЕХ паспорта. Але я ж не можу видати оригінал Тех. паспорта оскільки він є складовою Свідоцтва. Допоможіть.Посвідчила договір к-п, правовстановлюючим документом було Свідоцтво про право власності на житло. В Свідоцтві є таке речення: Характеристика квартири та її обладнання наведені у Технічному паспорті, який є складовою цього Свідоцтва. Залишила оригінал Тех паспорті і звичайно Свідоцтво. Сьогодні прийшли клієнти і кажуть що їм БТІ відмовляє в реєстрації оскільки немає оригінала ТЕХ паспорта. Але я ж не можу видати оригінал Тех. паспорта оскільки він є складовою Свідоцтва. Допоможіть.
З повагою!
Svetka Sokolova

Повідомлення: 699
Дякував (ла): 57 раз.
Подякували: 81 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Katafeyka » 20 січня 2009, 14:09

ця фраза стандартна, є у всіх свідоцтвах, але тех паспорт не беру, -він же потрібен для реєстрації в БТІ.працюю не довго,коли проходила стажування була така ж практика і в приватного і в державного нотаріусів - керівників
Katafeyka

Повідомлення: 2222
Дякував (ла): 114 раз.
Подякували: 447 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Katafeyka » 20 січня 2009, 14:12

техпаспорт не є правовстановлюючим докуметом,у нас ніде не сказано,що ми маємо його залишати у себе, а технічна характеристика є у витягу БТІ.я у себе навіть копію не залишаю,але щоб підстрахуватись-можна залишити
Katafeyka

Повідомлення: 2222
Дякував (ла): 114 раз.
Подякували: 447 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів