Номер повідомлення:#15
Iren
» 24 січня 2009, 22:53
"я считаю можна так:[I]бути моїм представником в усіх без винятку установах, на підприємствах, в організаціях незалежно від їх організаційно-правової форми та підпорядкування з питань, пов‘язаних із захистом моїх прав та представництвом моїх інтересів як фізичної особи-підприємця.Для чого надаю їй право:- подавати від мого імені заяви, клопотання - звітувати перед державними органами щодо моєї підприємницької діяльності - сплачувати нараховані мені як фізичній особі-підприємцю податки, збори та/чи інші обов‘язкові платежі, отримувати виписки з відкритого на моє ім‘я розрахункового рахунку, вносити грошові кошти на рахунок, здійснювати безготівкові платежі за моїм підписом, подавати платіжні доручення та інші документи- одержувати необхідні довідки, ліцензії, свідоцтва, дозволи, повідомлення, розпорядження, дублікати документів, витяги з реєстрів та інші документи, в тому числі поштову, телеграфну та іншу кореспонденцію, що надходитиме на моє ім’я - у разі необхідності – здійснити перереєстрацію мене як підприємця - розписуватись за мене і вчиняти всі інші дії, які передбачені чинним законодавством України та пов’язані з виконанням даної довіреності.[/I]"