Номер повідомлення:#27
Dali
» 02 червня 2010, 03:14
В п'ятницю робила заяву, мати з дитиною летять спочатку в Турцію, потім в Росію. Коли точно не відомо. Питає чи можна в одній заяві, я сказала - а чому ні, завжди робили, все проходило. Написала в червні-серпні 2010 р. В понеділок прибігає клієнт, каже, що з турфірми подзвонили в Бориспіль, там сказали, що моя заява не пройде, що треба окремі заяви, і були якісь зміни, що в Турцію, Єгипет і Ізраїль треба писати конкретні дати. Я йому показала постанову, пояснила, що вже не раз так робили, ніхто не приходив матюкатися. Дала телефон гарячої лінії погранців. Він з мого кабінету туди дзвонить. Мадам йому розказує, що в постанові написано[QUOTE]зазначенням держави [/QUOTE], тому не можна в одній заяві написати дві держави. Клієнт, розумна людина, сам здивувався - а якщо тур на кораблі з заходом в 10 портів різних держав, що писати на кожну країну? Маячня. Но рішив не ризкувати, зробили окрему заяву на Турцію з конкретною датою, а жінці наказав показати на паспортному контролі першу заяву, у випадку проблем- другу. Я попросила розказати чим все скінчиться. Сьогодні подзвонив - прикордонник на заяву мовчки подивився і ні слова не сказав.
"Порядочность и честность – слишком дорогие подарки. И не стоит их ждать от дешёвых людей." Вуди Аллен.