Форум

Інформаційний ресурс

З сайту УНП: Запитання: Наприклад, нотаріусом посвідчено довіреність і тут же наступною нотаріальною...

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Берн » 03 квітня 2007, 13:49

З сайту УНП:Запитання: Наприклад, нотаріусом посвідчено довіреність і тут же наступною нотаріальною дією є засвідчення копії з цієї довіренсті. Чи потрібно здійснювати перевірку бланку , залишати собі копію довіреності , на якій записувати ідентифікаційний номер перевірки? Дякую за вашу відповідь.Ми відповідаємо: Так, при засвідченні копії довіреності обов[qoute]язково перевіряється бланк довіреності, щойно посвідчений і виданий нотаріусом. У нотаріуса треба залишити копію з засвідченої копії довіреності, з відміткою про перевірку бланку виданої довіреності. Відповідь надана Шепітко Валентиною Василівною, членом комісії з аналізу, методології та прогнозування нотаріальної практики Української нотаріальної палати, завідувачкою Миронівської районної державної нотаріальної контори Київській области. А куди ці копії дівати потім? Заводити новий наряд під назвою [qoute]Перевірені бланки[qoute]?Це ж чистий абсурд перевіряти свої ж бланки
Берн

Номер повідомлення:#2

Повідомлення *Женская Логика* » 03 квітня 2007, 15:17

прочитала...(далі по тексту слова народного вжитку..... )
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Оksana » 03 квітня 2007, 15:20

Буду саботировать игнорировать не знаю что там еще, в общем так как они консультируют делать не буду.
Оksana

Повідомлення: 101
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 2 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Passer » 03 квітня 2007, 15:30

И я того - же мнения.
Passer

Повідомлення: 2397
Дякував (ла): 327 раз.
Подякували: 475 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Admin-Юкон » 03 квітня 2007, 18:07

Шановні учасники Форуму!Адміністрацією Форуму було видалено декілька ваших повідомлень, через те що висловлення не стосувалися науково-практичного обговорення теми. Велике прохання. висловлюючи свою думку, не зачіпати особистісні характеристики.
Admin-Юкон

Повідомлення: 1311
Дякував (ла): 42 раз.
Подякували: 1207 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення *Женская Логика* » 03 квітня 2007, 19:02

Лёша.....ві хотите у них спросить хотят ли остаться без дохода?....за каждое лазание в реестр с нас снимают плату.......єто я вам так на всяк случай напоминаю....
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Таня » 03 квітня 2007, 20:04

А взагалі, можна зрозуміти неоднозначність змін до Інструкцію, і таким чином- перевіряються тільки документи, копії яких або оригінали залишаються в справах нотаріуса-
Таня

Повідомлення: 7219
Дякував (ла): 21401 раз.
Подякували: 6258 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів